Cum depistezi o persoană fericită, în funcţie de zodie

Care sunt diferențele între o persoană fericită și una nefericită? Cum reușești să îți dai seama dacă stai lângă cineva care vibrează pozitiv sau care are numai gânduri negative? Descoperă cum recunoști o persoană în culmea fericirii, fără să îți spună asta, în funcție de zodie.

RomaniaTV.net
01 mai 2015, 06:45
Cum depistezi o persoană fericită, în funcţie de zodie

BERBEC: ȘTIU SĂ SE AUTOCONTROLEZE
În mod normal, atunci când este extem de supărat sau nervos din cauza unei situații, Berbecul uită de autocontrol și este violent verbal și uneori chiar fizic. Când știe să își stăpânească sentimentele și izbucnirile cu ușurință înseamnă că li se întâmplă ceva bun.

TAUR: SUNT TOLERANȚI ȘI DISCUTĂ CU ORICINE
Taurii sunt destul de radicali în exprimarea părerilor lor și tind chiar spre extremism de cele mai multe ori. Când au disponibilitatea de a asculta pe oricine înseamnă că au renunțat la orice prejudecăți.

GEMENI: ZÂMBESC ÎNTRUNA
Gemenii au o față destul de morocănoasă în marea parte a timpului, strâmbând mereu din nas din cauza laturii lor perfecționiste. Îți poți da seama simplu când un Geamăn este happy: zâmbește întruna.

RAC: PRIVESC LUCRURILE OPTIMIST
Racii sunt destul de pesimiști din fire și extrem de sensibili la multe lucruri care îi afectează direct sau indirect. Atunci când reușesc să aducă o notă de optimism vieții lor, înseamnă că au motive serioase să zâmbească.

LEU: AUTOIRONIE SINCERĂ ȘI MULT UMOR
Leii obișnuiesc să fie autoironici cu scopul de a se scoate în evidență și nu în mod sincer. Atunci când un Leu își face autocritica fără menajamente sau alte interese ascunse este fericit. De asemenea, când tratează totul cu mult umor înseamnă că are chef bun.

FECIOARĂ: NU IA LUCRURILE PERSONALE
Fecioarele obișnuiesc să ia majoritatea lucrurilor personal, moment în care se întristează. Atunci când au o gândire zen pot face față situațiilor insolite sau chiar glumelor pe seama lor, neluând anumite observații în mod personal.

Citeste mai mult in Revista TEO