Cum este plătită Mirela Vaida la Acces Direct: „Telenovela Vulpiţa va trece, oameni buni! Publicul e cel care îţi dă valoare”

Veronica Stegaru sau Vulpiţa, aşa cum o ştie toată lumea, şi soţul ei Viorel, au devenit vedete, după ce în urmă cu aproape două luni au apărut la Acces Direct, pe Antena 1. Povestea celor doi a "dat ţara peste cap", iar emisiunea a fost lider de audienţă, după cum chiar Mirela Vaida a anunţat.

RomaniaTV.net
05 mart. 2020, 13:22
Cum este plătită Mirela Vaida la Acces Direct: „Telenovela Vulpiţa va trece, oameni buni! Publicul e cel care îţi dă valoare”

Toată lumea se aşteapă ca prezentatoarea să câştige o avere de pe urma audienţelor datorate cuplului din Vaslui, însă se pare că nu este chiar aşa. Mirela Vaida a fost invitata Danei Săvuică, în emisiunea sa online, EOK! Să fii vedetă?, şi a vorbit despre isteria care s-a creat în urma ediţiilor pe care le moderează cu Vulpiţa şi Viorel.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei.

Acum suntem într-o fază la Acces Direct de două luni de zile, în care, efectiv, facem nişte audienţe uimitoare la care nu se aştepta nimeni, niciodată. E normal să fie acest val de hate-areală şi de critici, dar niciunul nu ar zice că nu s-a uitat. Se ştie că noi facem emisiuni cu şi despre oameni simpli. Un cuplu de tineri din judeţul Vaslui a dat ţara peste cap de două luni de zile, celebra Vulpiţa, nu se aştepta nimeni. Noi a doua zi aveam pregătit alt subiect. În momentul când am văzut cât de urmăriţi au fost cei doi, am zis să facem un reality show cu aceşti oameni. Îi lăsăm cum sunt ei.

Îţi dai seama că nu mi-aş dori ca Vulpiţa să devină influencer, dar nici nu e. Publicul e cel care îţi dă valoare. De ce validează acest subiect trei milioane de oameni, de ce se uită?

Sunt atât de expusă în momentul ăsta mediatic, atât de controversată în această perioadă. Telenovela Vulpiţa va trece, oameni buni, de ea depinde dacă va şti să profite de marea şansă pe care i-a dat-o publicul şi emisiunea„, a declarat Mirela Vaida pentru Ok! Magazine.

 

Citeşte şi: Mirela Vaida, goală în cadă: „Soacră-mea a făcut-o. Normal că am pus-o pe Facebook”

Câţi bani primeşte Vulpiţa ca să apară la Acces Direct, pe Antena 1

Toată lumea se întreabă câţi bani primeşte Vulpiţa ca să apară la Acces Direct. Ei bine, suma nu este deloc mare, însă ea se mulţumeşte cu remuneraţia şi de 100 de euro/ zi, scrie Cancan.ro. Mai mult decât atât, câştigul ei cel mai mare este că a devenit cunoscută şi urmărită într-un timp atât de scurt.

Câţi bani a încasat Antena 1 de pe urma telenovelei Vulpiţa

Telenovela Vulpiţa, care îi are protagonişti pe doi soţi din Vaslui, a stârnit controverse în întreaga ţară. Deşi emisiunea Acces Direct a fost acuzată că promovează astfel de personaje, nu sunt puţini cei care urmăresc cu sufletul la gură ce se mai întâmplă între Viorel şi Veronica, alias Vulpiţa.

Peste 20 de episoade au fost difuzate cu aceste două persoane, iar audiențele au fost mult peste media stației, ceea ce înseamnă o sumă fabuloasă pe care Antena 1 a câştigat-o.

Citeşte şi: ŞOCANT! Vulpiţa a umilit-o pe Andreea Esca! Cum s-a ajuns la aşa ceva

Antena 1 a încasat din emisiunile Acces Direct, în care subiectul era nimeni alta decât Vulpiţa, o sumă deloc neglijabilă şi anume între 350.000 și 400.000 euro, bani veniţi din reclamelor date pe post, în luna cu serialul, scrie Paginademedia.ro. Estimările au luat în calcul edițiile Acces Direct începând din 13 ianuarie, când a fost primul episod.