Cum faci un fulg de zăpadă 3D din hârtie VIDEO

Dacă până la Crăciun mai ai unele zile libere atunci ai putea să te relaxezi creând câteva decoraţiuni cu care să îţi împodobeşti locuinţa. Unele dintre ele sunt atât de simplu de făcut şi nu necesită aproape nicio investiţie, astfel că parcă ar fi şi păcat să nu realizezi câteva.

RomaniaTV.net
03 dec. 2015, 09:49
Cum faci un fulg de zăpadă 3D din hârtie  VIDEO

Spre exemplu, un fug de zapada tridimensional realizat din hartie simpla. Ai nevoie de sase coli albe de hartie pe care sa le tai astfel incat sa obtii patrate egale. Impatureste fiecare patrat astfel incat sa creezi un triunghi, apoi mai impatureste-l odata pentru a obtine un triunghi mai mic. Traseaza cu un creion linii paralele cu baza triunghiului la un centimetru distanta una de cealalta.

Citeşte şi  Cum faci o coroniţă de Crăciun dintr-un umeraş. Îţi va plăcea la nebunie ideea

Desfa apoi hartia si uneste mai intai colturile patratelului din mijloc. Intoarca bucata de hartie pe partea cealalta si lipeste colturile celui de-al doilea patrat. Intoarce iar hartia si prinde colturile celui de-al treilea patrat si tot asa. Dupa ce ai realizat sase astfel de forme tot ce iti ramane este sa le prinzi una de cealalta. Vei obtine un frumos fulg de zapada 3D.

Vezi video pe ele.ro