FOTOGRAFIA ZILEI: Cum i-a descurajat un timişorean pe cei care vor să îi ocupe locul de parcare

Un cetățean din Timișoara a decis să se răzbune, la propriu, pentru că nu are loc de parcare. A făcut un gest radical, iar acum fapta lui a devenită virală pe o rețea de socializare.

09 apr. 2014, 08:41

Imaginea a fost surprinsă într-un cartier de la periferia orașului Timişoara, scrie exclusivtm.ro. Cel care a realizat poza laudă inițiativa persoanei care a decis să monteze o toaletă pe locul unde parcau, de obicei mașinile.

Citeşte şi Şi-a parcat bolidul pe o trecere de pietoni. Nu s-ar fi aşteptat la această urmare FOTO

„Nu știu cine este creatorul operei de artă, dar oricare dintre semnificațiile acelei toalete sunt adevărate. Toate orașele din România ar trebui menționate în topul mondial al localităților cu parcări de rahat. De rahat sunt și cei care ocupă trotuarele. De rahat sunt și cei care ar trebui să facă parcări și trotuare”, se spune în mesajul postat pe Facebook.

Citeşte şi Bătut măr după ce a parcat maşina pe un loc de parcare deszăpezit de alţii

Nu este pentru prima oară când o toaletă din Timișoara ajunge subiect pe Facebook. La începutul anului, o soprană din Banat s-a pozat în timp ce citea ziarul pe o toaletă abandonată lângă un bloc. Ea încerca să tragă astfel un semnal de alarmă pentru imaginea Timișoarei.