Cum i s-a schimbat viaţa Sienei Vuşcan, câştigătoarea locului 2 la Românii au talent. Ce a făcut cu premiul de 20.000 de euro

Cu siguranţă şi-o aminteşte toată lumea pe Siena Vușcan, fetița de 10 ani, care s-a clasat pe locul doi în finala sezonului 10 de la Românii au Talent. Fetiţa este admirată atât de public, cât și de juriul care i-a acordat un Golden Buzz, ce e a trimis-o direct în finală.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 09:12
Cum i s-a schimbat viaţa Sienei Vuşcan, câştigătoarea locului 2 la Românii au talent. Ce a făcut cu premiul de 20.000 de euro

Încă resimțim emoția de a fi fost atât de aproape. Ne asumăm responsabilitatea deciziilor luate cumva în joacă, făcând abstracție de contextul actual, cu starea de spirit a oamenilor afectată de schimbările profunde impuse de pandemie. Siena e însă fericită și știe că spectacolul trebuie să continue, ca într-o replică celebră, iar zâmbetul ei senin a rămas mereu acolo chiar și după ce reflectoarele s-au stins, e acolo pentru toți oamenii care îi vorbesc, e acolo pentru orice altă scenă care o primește.

Își dorește mult să fie musafirul scenelor ori a emisiunilor unde întrebările așteaptă un răspuns, fie el și fluviu, cum e mai mereu cel al Sienei. Ea răspunde cu entuziasm și e fericită că trebuiesc cuiva răspunsurile ei, cântă pentru cei cărora le place cântecul ei, dar mai cu seamă pentru cei ce o plac pentru ce și cum este ea.

Uneori pe stradă, oamenii o opresc și îi vorbesc despre câtă bucurie le-a provocat copilărosul ei fel de a fi. O încurajează, îi spun că trebuie să își împlinească visul, că ei o vor aștepta și în viitor. Iar Siena cânta, scrie, se joacă și caută…

Toată experiența asta a maturizat-o și i-a trasat ambiții și poate dorința unei revanșe față de ea însăși. E un copil încrâncenat și dârz, iar nouă ne place că e așa, cu ambiții mari față de trăirile și performanțele ei, cu un drum de pe acum schițat. Ne place că e curajoasă și detașată. Vor urma reușite și eșecuri, iar noi o vrem pregătită să le îmbrățișeze pe toate deplin, așa cum face ea cu toate. Jocul Sienei e unul serios, dar totuși joc.

Dacă Sienei i se propune un proiect muzical ori cinematografic, ceva serios și de durată, vom rămâne. Siena este deja așteptată cu proiecte în China, au declarat părinții Sienei pentru Click!.

Citeşte şi: Theodor Marcu uimeşte cu inteligenţa lui în Marea Finală de la Românii au Talent! Iată ce a reuşit să facă micul geniu – VIDEO

Părinții Sienei susțin că banii câștigați de fetiță la Românii au talent vor fi cheltuiți pe un pian electric, ceva ce poate fi luat ușor în spate și dus cu noi oriunde, și o chitară. Restul vor fi păstrați pentru împlinirea ei ca artist”.