Cum îl înşela, de fapt, Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Amantul „scorpiei de la Izvorani” a rupt tăcerea: „Ea a mers la mine acasă”

Monica Gabor l-a înșelat pe Irinel Columbeanu pe vremea când era căsătorită cu acesta, fiind dată de gol chiar de amant. Actuala iubită a lui Mr. Pink se întâlnea la Londra cu un bărbat pe care l-a cunoscut la un restaurant, iar cei doi au avut mai multe întâlniri incendiare.

08 nov. 2023, 19:40
Cum îl înşela, de fapt, Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Amantul „scorpiei de la Izvorani” a rupt tăcerea: „Ea a mers la mine acasă”
Cum îl înşela, de fapt, Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Amantul "scorpiei de la Izvorani" a rupt tăcerea: "Ea a mers la mine acasă"

Cum îl înşela, de fapt, Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Pe vremea când cei doi încă erau împreună, vedeta se întâlnea la Londra cu un anumit Richard, care a vorbit despre relația pe care a avut-o cu românca, scrie SpyNews.

„Luam cina într-o marți seara și am văzut-o pe Monica și m-a lovit! M-a dat peste cap! Nu am vorbit imediat, am început să ne zâmbim unul altuia. Este o fată frumoasă și bineînțeles că îi vei zâmbi, dar nu se întâmplă mereu ca fata să-ți zâmbească și ea”, a spus Richard.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu o ține din scandal în scandal! O escortă îl acuză că a lăsat-o gravidă: „Ce vrei, mă, vrei bani? Nu ți-e rușine?”

Acesta a mai dezvăluit că Monicăi Gabor îi plăcea foarte mult să fie dusă în restaurante și localuri scumpe. „E ciudat cum s-a întâmplat. Ea a părăsit restaurantul cu prietena ei, iar eu m-am dus la ea și i-am cerut numărul de telefon și a spus da. Am făcut schimb de numere de telefon, ne-am dat câteva sms-uri și tot așa. Ne-am văzut cred că în ziua următoare. Trebuia să se întoarcă în România și ne-am văzut, am băut ceva. Noi doar am ieșit să bem ceva și a fost frumos! A venit de la București chiar înainte de a zbura către Los Angeles. Am ieșit de mai multe ori, am fost din nou la Dorchester, apoi am luat cina la restaurantul lui Gordon Ramsey, la Nobu. Părea că-i plac restaurantele scumpe. Am ieșit mult în oraș!”.

Amantul a dat detalii şi despre întâlnirile intime. „Într-una din seri am mers în oraș, apoi ea a mers la mine acasă, după am fost la apartamentul Deliei, când Delia nu era acolo. Mă simt foarte prost pentru familia Monicăi, dar trebuie să spun adevărul. Nu am cerut să fiu pus în situația asta. Ea nu m-a considerat niciodată iubitul ei”, a mai spus Richard.