Cum îmbunătăţeşti semnalul Wi-Fi folosind numai o doză de bere

În ziua de astăzi conexiunea wireless este totul pentru utilizatorii de internet, iar un semnal puternic este crucial. În acest sens vă aratăm cum se poate îmbunătăţi semnalul wireless din locuinţă folosind numai o doză de bere.

RomaniaTV.net
15 apr. 2016, 09:08
Cum îmbunătăţeşti semnalul Wi-Fi folosind numai o doză de bere

Totuşi, există situaţii în care, pur şi simplu nu te poţi bucura cum trebuie de semnalul Wi-Fi, motivele fiind uneori dintre cele mai banale. Un router wireless mai scump nu este întotdeauna cea mai bună soluţie.

Am mai atins subiectul acesta de câteva ori în trecut, spunându-vă: „Cum îmbunătăţiţi semnalul Wi-Fi”, „Care sunt trucurile prin care vă puteţi conecta la o reţea Wi-Fi securizată” sau „Cum să aveţi un Wi-Fi cu o acoperire de două ori mai mare”.

Citeşte şi  WiFi-ul poate fi extrem de periculos pentru sănătate

De curând, am descoperit un truc uimitor, care nu necesită decât o doză de bere (desigur, goală) pentru a îmbunătăţi semnalul Wi-Fi, chiar dacă multe persoane pun la îndoială această soluţie.Aşa cum a explicat utilizatorul KipKat în luna octombrie 2013, într-un video de pe YouTube, care a ajuns viral pe internet, nu trebuie decât să speli doza de bere şi să o tai într-o anumită manieră, după care să o implementezi pe antenele routerului.

Astfel, vei putea să îmbunătăţeşti semnalul wireless din casa ta, fără să fii nevoit să faci costuri suplimentare. Înainte de a pune în aplicare acest truc, află cum definim un router perfect pentru casa ta şi asigură-te că acesta este aşezat corespunzător, astfel încât să eviţi punctele moarte în care nu pătrunde semnalul.

Urmăreşte video-ul care îţi arată cum poţi îmbunătăţi semnalul wireless folosind o doză de bere