Cum influenţează emoţiile umane lumea înconjurătoare

Trei studii diferite contrariaza lumea stiintifica. Emotiile umane produc efecte care sfideaza legile conventionale ale fizicii.

24 mart. 2017, 21:25
Cum influenţează emoţiile umane lumea înconjurătoare

In primul experiment, o mostra de ADN uman a fost izolata intr-un container etans si plasat langa un subiect test. Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul se contracta in prezenta emotiilor negative si se relaxeaza in prezenta emotiilor pozitive. Concluzia echipei de cercetatori a fost ca „emotiile umane produc efecte care sfideaza legile conventionale ale fizicii”.

Intr-un studiu similar, cercetatorii au extras leucocite (globule albe) de la donatori si s-a urmarit cum se modifica din punct de vedere electric. In acest experiment, donatorul a fost supus unor stimulari emotionale ce constau in material video ce generau diverse emotii. Mostra de ADN (leucocitele) au fost puse intr-o alta camera din aceeasi cladire. Atat donatorul, cat si mostra de ADN au fost monitorizati pentru a se urmari fluxurile electrice si s-a descoperit astfel ca mostra de ADN avea raspunsuri identice si in exact acelasi timp cu donatorul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO