Cum îşi arată zodiile afecţiunea. Care sunt cei mai iubitori nativi

Fiecare nativ din zodiac are propriul stil de a-şi arăta afecţiunea faţă de partener. Unii preferă mesajele, vorbele, cadourile, alţii mângâierile, gesturile mai tandre.

20 ian. 2022, 20:12
Cum îşi arată zodiile afecţiunea. Care sunt cei mai iubitori nativi

Cele mai afectuoase zodiiGemeni

Nativii Gemeni se numără printre cei mai deschiși și afectuoși atunci când iubesc. Ei îți vor arăta cât de profunde sunt sentimentele lor prin tot ceea ce fac. Îți trimit mereu mesaje dulci, te sună, te caută, îți pregătesc mici surprize și se laudă cu tine la toți prietenii. Gemenilor le place să iasă în lume cu persoana iubită și să le arate tuturor ce relație plină de pasiune și dragoste au. Pentru ei este firesc să te țină mereu în brațe la o petrecere sau să te țină de mână pe stradă. Și vorbesc tot timpul despre relația lor de cuplu.

Taur

Din toate semnele, Taurul este adesea descris ca cel mai senzual semn zodiacal. „Îi place să ofere şi să primească afecţiune şi să se conecteze prin cele cinci simţuri, în special atingerea“, spune astrologul Juliana McCarthy. Deci, dacă îţi doreşti un partener care să te aştepte cu petale de trandafiri pe pat şi două pahare de şampanie, alege-ţi un nativ Taur. De asemenea, ei sunt recunoscuţi şi pentru viaţa sexuală picantă. „Vor explora corpul partenerului lor şi vor face cunoştinţă cu fiecare parte tangibilă, încet şi cu atenţie. Acesta este limbajul iubirii Taurului – atingere“, spune McCarthy, citat de bustle.com.

Peşti

Dacă sunteţi născuţi în această zodie sau întâlniţi un astfel de nativ, să ştiţi că Peştii sunt caracterizaţi de o imensă compasiune faţă de cei din jur. „Peştii sunt semnul cu cel mai crescut nivel de compasiune, empatizând şi înţelegând complet celelalte semne şi adaptându-se oricărei personalităţi“, spune astrologul. Şi în cazul lor, totul se reduce la reciprocitate, când vine vorba de iubire. „Dacă le oferiţi afecţiune, ei vă vor răspunde în acelaşi fel“, a adăugat McCarthy.

Balanţa

Balanţa ştie din primul minut care este partenerul potrivit pentru ea şi, odată ce îl alege, dragostea şi fidelitatea faţă de acesta durează toată viaţa. „Ei iubesc dragostea şi se îmbracă în dragoste prin gesturi de afectivitate“, spune McCarthy.