Cum își crește copilul Andrei Aradits după ce a divorțat. Fosta soție și-a făcut bagajele și a plecat în India

Andrei Aradits se află în situația de a-și crește singur copilul, deoarece fosta sa soție, Andreea, a plecat în India. Actorul este foarte preocupat de soarta lui Eric, care va susține examenul de Bacalaureat în vara aceasta.

11 iun. 2023, 09:43
Cum își crește copilul Andrei Aradits după ce a divorțat. Fosta soție și-a făcut bagajele și a plecat în India
Cum își crește copilul Andrei Asadits după ce a divorțat. Fosta soție și-a făcut bagajele și a plecat în India

Andrei Aradits a preluat în totalitate responsabilitatea creșterii fiului său după despărțirea de Andreea. Eric, în prezent elev la un liceu din București, se pregătește intens pentru examenul de Bacalaureat. Cu un sentiment de mândrie, actorul a participat la ceremonia de absolvire, unde s-a fotografiat alături de fiul său care tocmai a încheiat cu succes clasa a XII-a.

Citește și: Divorț ȘOC în lumea mondenă. Andrei Aradits s-a despărțit de soția lui după 17 ani de căsătorie: „Mi-am făcut profil și pe Tinder”

„Fii-miu trebuie să dea Bac-ul. Dacă-l dă, sper să-l dea. Habar nu am. Aștept rezultatul grevei că fii-miu dă Bac-ul și na. Din păcate, eu am foarte mari emoții. Nu știu cât are el”, a mărturisit actorul din serialul „Lia, soția soțului meu” pentru ego.ro.

Andrei Aradits a fost întotdeauna înțelegător și nu a exercitat nicio presiune asupra fiului său, având încredere că acesta va reuși la examenul de Bacalaureat fără să fie nevoie să îl cicălească.

„Independent este, sigur pe el da, caracter puternic da, însă nu îmi aduc aminte să fi spus vreodată că este un copil silitor. Nu că nu ar fi. Acum pe bune, am încredere în el. Este ok. Emoții am, că na”, a declarat actorul.

La vârsta de 18 ani, Eric nu mai simte același entuziasm ca în trecut atunci când tatăl său îl însoțea până la intrarea în liceu.

„Probabil că nu o să stau chiar la poartă, dar probabil într-o parcare ascuns, după un stâlp, o să stau. Mă supraestimezi. Crede-mă”, a mai declarat amuzat Andrei Aradits pentru sursa mai sus-menționată.

Ce carieră vrea să aleagă fiul lui Andrei Aradits

Eric Aradits se apropie de finalul anului în care termină liceul și își dorește să urmeze o carieră în actorie, urmând astfel pașii tatălui său. În același timp, Andrei Aradits ia în considerare posibilitatea de a-l îndruma pe fiul său către o facultate în străinătate, dar excluzând Anglia, deoarece nu dispune de suficiente resurse financiare.

„Acum, a depus actele, vrea să facă tot treaba asta, din păcate… Am încercat să îl îndrum cumva către o facultate de afară. Problema este că toate facultățile de profil de afară sunt în limbile specifice și cum Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană, are niște prețuri de care nu te atingi, a rămas o posibilitate în Irlanda. Dacă l-ar primi acolo, ar fi ideal. A depus, habar n-am, să vedem ce lucruri mai trebuie făcute”, a zis actorul.

Citește și: Andrei Aradits revine la Antena 1, după o pauză de cinci ani. Unde va apărea actorul