Bianca Drăguşanu a făcut un împrumut bancar. Abia acum s-a aflat ce şi-a cumpărat vedeta

Bianca Drăguşanu a făcut un împrumut bancar. În nenumărate rânduri, blondina declara tare şi răspicat că are destui bani pentru a-şi cumpăra ce îşi pofteşte inima. Însă nu întotdeauna a fost aşa.

06 iun. 2022, 15:51

Bianca Drăguşanu a făcut un împrumut bancar. Şi asta pentru a-şi achiziţiona un apartament. Anii au trecut, iar creditul bancar a fost deja achitat, astfel că Bianca Drăgușanu nu duce grija ratelor în aceste momente, ci își trăiește viața din plin.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu încinge relaţia cu Gabi Bădălău după împăcare. „Nu mă interesează ce face, cu cine e. N-are legătură cu mine”

Bianca Drăguşanu a făcut un împrumut banca

Recent, Bianca Drăgușanu a dezvăluit la un eveniment monden faptul că în viața ei a făcut un singur împrumut bancar, acesta fiind cu mulția ani în urmă. Bineînțeles, ca numeroase alte persoane, vedeta a făcut acest pas pentru a-și cumpăra propria casă.

Da, am făcut și eu împrumut bancar. Un credit adică, cu câțiva ani în urmă. Cu banii ăia mi-am cumpărat o casă. Pentru o casă am făcut împrumutul de pe atunci, așa cred. (…)„, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vedeta și-a achiziționat, de curând, un apartament în Dubai şi nu s-a uitat deloc la bani. Pentru locaţia de lux, a scos din buzunar 480.000 de euro. Suma nu este deloc una de neglijat, dar, având în vedere că Dubai este o locație exclusivistă, totul se justifică.

Apartamentul a fost 480.000 de euro. Este o investiție, așa o văd, nu o cheltuială. Conform contractului, apartamentul din Dubai va fi gata în luna decembrie a acestui an. Acum am fost acolo să îl văd și să semnez actele”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Fanatik.

Banii nu sunt o problemă pentru Bianca Drăguşanu, care a avut campanii de imagine pe bandă rulantă care i-au rotunjit veniturile. Cea mai reprezentativă în acest sens este campania la un studio de videochat. Pentru faptul că și-a împrumutat imaginea pentru publicitatea respectivă, a primit 100.000 de euro!