Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii. De ce a ales discreţia: „Celebritatea nu are loc în familie!”

Dan Negru are o carieră excepţională în televiziune, dar este împlinit şi pe plan sentimental: are o soție minunată și doi copii superbi. În ciuda celebrității sale, prezentatorul de la Kanal D a fost mereu discret în privința vieții private.

10 oct. 2022, 17:49
Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii. De ce a ales discreţia: „Celebritatea nu are loc în familie!”
Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii / Foto: VIVA!

Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii. Omul de televiziune nu obișnuiește să-și expună urmașii pe rețelele de socializare și nici pe micul ecran. „Nu suntem genul de familie care să postăm poze cu copiii, să-i ducem la TV sau prin reviste. Am refuzat să ne arătăm mereu în poze și ziare. Pozele le ținem pentru noi. Am simțit noi că e mai bine așa. Poți să fii discret dacă vrei asta. Eu o consider și pe asta o calitate. Nu ne-am construit relația pe celebritatea lui tati. Nu au fost în platourile mele de TV decât de vreo două ori. Ne păstrăm o viață liniștită, departe de meseria lui tati, care e expusă și agresivă uneori. Câteodată vin la mine acasă diferiți colegi care apar adesori la TV, dar copiii mei n-au reacții de fani sau de bucurie. Celebritatea nu are loc în familie”, a spus Dan Negru pentru VIVA!.

Dan Negru trage un semnal de alarmă: „Mielul care a murit sub teroarea fricii e oricare dintre noi”

Întrebat dacă se teme pentru viitorul copiilor săi, prezentatorul TV a spus: „Deloc. Cred însă că bunătatea va face deosebirea în generația lor. Toți sunt deștepți, isteți, vorbesc limbi străine, dar puțini au învățat bunătatea în familie. Noi asta încercăm să le dăm copiilor: bunătate. Cu ea vor răzbi în viață”.

Dan Negru a mai adăugat că este posibil ca urmaşii săi să studieze în alte țări și poate chiar să se mute acolo. „Soția mea mai cochetează în discuții cu posibilitatea asta, dar decizia va fi a lor. Eu nu cred că străinătatea îți poate aduce liniștea deplină, poate doar pe cea financiară, dar nu banii sunt întotdeauna răspunsul în viață. Asta îi învățăm pe copii. Dar hotărârea va fi a lor”.

De ce a ales Dan Negru să își dea copiii la o școală de stat: ”Îi dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România”

„Oameni buni. E tot ce îmi doresc de la ei. Bunătatea e cea pe care ți-o amintești la un om. Nu perfomanțele, nu reușitele. Astea vor fi uitate toate. Dar ții mereu minte bunătatea sau răutatea unui om. Ții mereu minte cum te-a făcut el să te simți. Dacă vor fi oameni blânzi și buni, mi-am făcut treaba”, a încheiat Dan Negru.