Dan Negru trage un semnal de alarmă: „Mielul care a murit sub teroarea fricii e oricare dintre noi”

Dan Negru trage un semnal de alarmă, după ce a dat-o exemplu pe mama lui, care este speriată de știrile negative pe care le vede la TV. Jurnalistul încearcă să o liniștească, însă nu reuşeşte.

04 oct. 2022, 18:46
Dan Negru trage un semnal de alarmă: „Mielul care a murit sub teroarea fricii e oricare dintre noi”
Dan Negru trage un semnal de alarmă

Dan Negru trage un semnal de alarmă. Evenimentele recente a speriat majoritatea populației. Pandemia, războiul din țara vecină, scumpirile, sunt printre titlurile care apar zilnic la televizor, crescând nivelul de stres al românilor.

Citeşte şi: Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”

Dan Negru trage un semnal de alarmă

Prezentatorul de la Kanal D spune că mama sa îl sună deseori speriată de ceea ce vede la televizor și că el nu reușește să o liniștească. Pentru a exemplifica influența pe care o are frica asupra psihicului, el a amintit o pildă, care descria perfect modul în care gândurile negre pot să te saboteze.

Mama se uită la știri și apoi mă sună speriată. Orice i-aș spune, îi crede mai degrabă pe cei care o sperie decat pe cei ce o linistesc. Acu’ vreo 1000 de ani, Avicena, un învățat al acelor vremuri a pus intr-o cușcă un miel și intr-o cușcă alăturată un lup. După 7 zile, mielul a murit sub teroarea fricii că va fi mâncat de lup. Mielul e oricare dintre noi… Lupul???„, este mesajul scris de Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, prima reacție după moartea actorului Alexandru Arșinel

Vestea morții lui Alexandru Arșinel l-a întristat profund pe Dan Negru care a fost foarte apropiat de îndrăgitul actor . Prezentatorul TV crede că odată cu plecarea din această a lume a marelui actor, televiziunea pierde încă o personalitate dintr-o generație care nu mai pot fi înlocuită de nimeni.

Dan Negru a ținut să precizeze faptul că, de-a lungul carierei sale, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Florin Piersic i-au adus audiențe colosale emisiunilor sale. De asemenea, Dan Negru a punctat că Alexandru Arșinel n-a lipsit la niciun Revelion, din ultimele 25 pe care el le-a moderat, la Antena 1.

Televiziunea pierde lumea care a construit Golden Age-ul televziunii. Arșinel, Stela și nu numai, garantau audiențe TV și, în ultimii 25 de ani, cifrele mari de audiență pe care televiziunea le-a făcut li se datorează. Sunt norocos și mândru că am fost cel care a deschis ușa în multe show-uri de TV acestor oameni, între care Alexandru Arșinel”, a declarat Dan Negru, pentru CANCAN.RO.