Cum își menține silueta Adina Halas, la 43 de ani: „Dacă faceți asta până la vară, trupul va fi mult mai armonios”

Cum își menține silueta Adina Halas, la 43 de ani. Fosta asistentă TV are o siluetă impecabilă, pentru care face eforturi. Chiar dacă nu mai face sport ca pe vremuri, vedeta este o persoană activă și este foarte atentă la ce mănâncă.

16 apr. 2024, 17:14
Cum își menține silueta Adina Halas, la 43 de ani: „Dacă faceți asta până la vară, trupul va fi mult mai armonios”
Cum își menține silueta Adina Halas, la 43 de ani

Cum își menține silueta Adina Halas, la 43 de ani. Blondina recunoaște că face sacrificii în ceea ce privește alimentația, iar plimbările zilnice, în aer liber, fac parte din stilul său de viață.

Citește și: Adina Halas a făcut anunțul după 13 ani de căsătorie. Este vorba despre divorț: „Important este să nu ameninți”

Cum își menține silueta Adina Halas, la 43 de ani

Eu am alergat mult, într-o vreme, ba chiar am făcut și un semimaraton, de 21 de kilometri, mă antrenam pe pista de atletism sau prin parcurile Herăstrău și Tineretului. În prezent, nu mai alerg, din cauză că timpul nu-mi mai permite. Dar, mă mișc foarte mult, zilnic, mă ocup de copil, îl duc la școală, apoi plimb cățelușa noastră. Iar sâmbăta și duminica facem plimbări mai lungi, prin parcuri.

În fiecare zi, am stabilit o limită de 10.000 de pași, pe care însă o depășesc. Plec destul de des din țară, în excursii, căci sunt și creator de conținut, iar în străinătate merg mai mult, fac cam 15.000 de pași zilnic.

Dintre cele mai cunoscute exerciții fizice, de succes, care pot fi făcute și acasă, pe covorul din sufragerie, amintesc genuflexiunile, flotările și abdomenele, fiecare face cât poate, zilnic.

Dar, este de mare folos și o coardă, care poate reprezenta un antrenament în sine, scurt și solicitant pentru toate categoriile de mușchi. Dacă faceți toate aceste exerciții, zilnic, până la vară veți vedea că vă veți recupera silueta și tonusul muscular, iar trupul va fi mult mai frumos, mai armonios”, a declarat Adina Halas pentru Playtech.ro.

Vedeta oferă și o rețetă gustoasă, care poate fi făcută și în Postul Paștelui, pe bază de cartofi. ”Cartofii dulci sunt prietenii mei, sunt o sursă de carbohidrați sănătoși și sunt mai bogați în nutrienți, decât cartofii albi. Pot fi consumați și la dietă, dar și de către diabetici. Coaja cartofilor dulci este subțire, așa că nu trebuie neapărat îndepărtată, mai ales că are un conținut important de fibre, potasiu și antioxidanți. Eu o las, uneori, alteori, nu.

Tăiem cartoful dulce rondele, cu grosimea de 1-2 cm, presărăm peste ei roșii uscate, usturoi, busuioc, dar și rozmarin, sare și fulgi de ardei iute.

Apoi, îi așezăm pe hârtie de copt, într-o tavă, unde îi lăsăm la temperatura de 170 de grade. Îi înțepăm cu furculița, cam în 30 de minute sunt gata. Pe deasupra punem niște ulei de măsline. Alături, merge și o sală de rucola”, a mai spus Adina Halas.