Cum își menține Teo Trandafir silueta: „Singura dietă care trece testul timpului este stilul de viață sănătos”

Teo Trandafir a dezvăluit cum reușește să se mențină la aceeași greutate de ani de zile. Vedeta respectă o singură regulă.

08 mart. 2023, 21:20
Cum își menține Teo Trandafir silueta: „Singura dietă care trece testul timpului este stilul de viață sănătos”
Ce dietă ține Teo Trandafir

Cu ocazia împlinirii celor 16 ani de Kanal D, Teo Trandafir a vorbit despre planurile și secretele de pe platourile de filmare, dar și despre cele din viața personală, într-un interviu pentru ciao.ro.

Teo Trandafir a declarat că muncește foarte mult, dar acest lucru nu o deranjează pentru că iubește ceea ce face și îi place să fie mereu la curent cu ceea ce se întămplă în jurul ei. Vedeta recunoaște că din cauza muncii, nu îi rămâne foarte mult timp și pentru alte activități.

„Depinde foarte mult de activitățile pe care le am pentru a pregăti emisia, pentru că nu lucrez după un program fix și nu știu niciodată când ajung acasă. Cel mai adesea mă uit să văd ce filme au mai apărut, citesc, mă informez referitor la ce se întâmplă pe plan internațional și sunt atentă la realitățile care mă înconjoară, pentru că a doua zi merg în redacție și lumea dezbate diferite subiecte. Îmi place să știu lucrurile despre care se vorbește în jurul meu”, a declarat prezentatoarea emisiunii „Teo Show”.

Citește și: Momente de groază pentru Teo Trandafir. S-a întâmplat la emisiune: „Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

Teo Trandafir spune despre fiica ei, Maia, că este un adult în adevăratul sens al cuvântului și că o îndrumă să facă ceea ce își dorește cu adevărat.

„Cred că este bine ca fiecare părinte să își respecte copilul îndeajuns încât să înțeleagă că acesta își va găsi singur drumul într-o bună zi. Maia nu mai este un copil, este un adult de aproape 19 ani. Relația dintre noi este cladită în fiecare zi cu răbdare și respect de ambele părți, cu înțelegere, pentru că mai și greșim, fiecare dintre noi. Însă, un simplu “Iartă-mă, am înțeles!” detensionează situații, chiar și în cazul generației de astăzi”, mai spune Teo Trandafir.

Cum se menține Teo Trandafir la aceeași greutate

Teo spune că, pe lângă dieta echilibrată pe care o are, ține cont de orele de odihnă și face mișcare pentru a se menține în formă.

„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”, a adăugat vedeta.

Citește și: Teo Trandafir, pusă la pământ de scumpiri. La ce renunţat vedeta de la Kanal D pentru a face economii

Rețeta preferată a prezentatoarei este pizza specială făcută de ea, cu blat din legume, dar spune că de obicei nu gătește.

Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc.

Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor.  Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider”, a povestit Teo Trandafir.