Momente de groază pentru Teo Trandafir. S-a întâmplat la emisiune: „Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

Momente de groază pentru Teo Trandafir. În fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00, vedeta prezintă „Teo Show”, o emisiune de interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment, la Kanal D.

09 feb. 2023, 23:38
Momente de groază pentru Teo Trandafir. S-a întâmplat la emisiune: „Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”

Momente de groază pentru Teo Trandafir. Prezentatoarea a avut parte de o farsă de zilei mari, din partea colegilor de emisiune. Prezentă, ca întotdeauna la timp, pentru filmare, prezentatoarea s-a trezit singură în platou. Speriată, prezentatoarea TV a început să strige: „Regia, regia, mă aude și pe mine cineva?”.

Momente de groază pentru Teo Trandafir

La început, nu mi-am dat seama ce se înțâmplă pentru că întotdeauna sunt prima în platou. Însă când am văzut că trec 5 minute și nu vine nimeni, niciun operator, că nu răspunde nimeni în Regie, nu vine nimeni să aprindă luminile… am intrat puțin în panică, trebuie să recunosc.

Am început să strig, ei probabil erau leșinați de râs pe sub birouri pentru că  era clar că nu a suflat nimeni niciun cuvant. Toți erau adunați claie peste grămadă în Regie și se uitau la mine cum mă agit. Dar, Slava Cerului, la un moment dat s-a rezolvat!

Deznodământul a fost cu final fericit, după momentele de năuceală totală, Teo a izbucnit în râs.  „Inițial, am vrut să îi strâng de gât, dar m-am gândit că am nevoie de ei, că sunt prietenii mei și îi iubesc. Așa că i-am îmbrățișat. Să ne mai distrăm și noi, ce Dumnezeu!”, a povestit amuzată Teo.

Citește și: Cum se menţine Teo Trandafir la nouă ani de la operaţia de micşorare a stomacului. Ce dietă ţine vedeta TV

Teo Trandafir, pusă la pământ de scumpiri

Prezentatoarea TV a mărturisit că este una dintre multele victime ale scumpirilor din țară, motiv pentru care se vede nevoită să reducă din cheltuieli. Astfel, vedeta a renunțat la mersul frecvent la mall, pe care acum îl vizitează doar cănd are, în mod special, nevoie de ceva.

Le-am resimțit ca toți oamenii din această țară și, sigur că da, am luat măsuri. Nu am mai mers prin mall-uri ca de obicei doar ca să arunc un ochi pentru ca apoi să ies cu sacoșele pline de acolo. Nu mă mai duc decât când am nevoie de ceva, știu exact unde mă duc, punct ochit, punct lovit, cumpăr exact ce am nevoie și plec. Scumpirile nu iartă pe nimeni și cred că cei mai mulți dintre noi suntem atenți la cum ne gestionăm bugetul”, a declarat Teo Trandafir pentru Unica.

Altfel, Teo Trandafir ar fi tentată să se apuce de o afacere. „Aș investi într-o afacere cu pantofi, pentru că întotdeauna oamenii vor avea nevoie de încălțăminte. Și nu este un secret că îmi și plac pantofii”, a spus Teo Trandafir.