Cum își minte Elena Udrea copilul, când este la închisoare. Dezvăluirile fostului ministru

Elena Udrea și-a primit sentința definitivă, șase ani de închisoare cu executare. Fostul ministru va fi extrădat din Bulgaria, iar până când va fi încarcerat, va trebui să născocească o nouă minciună pentru fiica ei. 

10 iun. 2022, 19:42
Cum își minte Elena Udrea copilul, când este la închisoare. Dezvăluirile fostului ministru

Fostul ministru al Turismului a recunoscut că de fiecare dată când s-a aflat în pericol de a ajunge la închisoare, a trebuit să-și mintă copilul.

Vineri, 10 iunie, la ieșirea din sala de judecată, cu cătușele la mâini, flancată de polițiștii bulgari, Elena Udrea a fost întrebată cu ce explicație va veni în fața fetiței.

„Credeţi că un copil de trei ani ştie ce se întâmplă sau că i-aş spune ce se întâmplă? O să-i spun din nou o minciună, că nu pot veni pentru că am ceva de făcut, aşa cum o mint de două luni”, a declarat Udrea.

Omul de încredere al lui Traian Băsescu susține că nu i s-a făcut dreptate în justiție.

„Se pare că nu există justiţie pentru mine. Nu în România sau Bulgaria (…) O să am un mesaj în zilele următoare pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor, dar şi pentru judecătorii care au acceptat aceste presiuni. Pentru decizia din 7 aprilie s-au făcut presiuni asupra judecătorilor”, a declarat Elena Udrea, la ieșirea din sala de judecată.

 

Elena Udrea, din nou în închisoare

 

Curtea de Apel din Sofia a admis vineri cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea, care are de executat în România o condamnare de 6 ani închisoare în dosarul „Gala Bute”.

Pe 7 aprilie, Udrea a fost prinsă de poliţia de frontieră din Bulgaria, în timp ce încerca să treacă în Grecia cu un autoturism pe la punctul de trecere Kulata.