Cum îşi pregătea Hitler discursurile FOTO ŞI VIDEO

Publicat: Joi, 09 Februarie 2012 13:58 // Actualizat: Joi, 09 Februarie 2012 13:58 // Sursa: RTV.net

Un nou set de fotografii ni-l înfăţişează pe dictator în posturi teatrale, antrenându-se pentru a deveni convingător în faţa mulţimilor.

Noi imagini cu dictatorul nazist Adolf Hitler au fost dezvăluite publicului. Pozele au fost făcute de unul dintre fotografii Partidului nazist, Heinrich Hoffmann.

Imaginile lui Hoffmann arată cum se pregătea Hitler pentru discursurile sale, în care încerca să convingă publicul de valabilitatea ideilor pe care le susţinea.

Gesturile şi postura din timpul discursurilor nu erau spontane, ci exersate îndelung înainte de apariţiile publice ale lui Hitler, după cum se observă din fotografiile lui Hoffmann. În afară de instantaneele ce îl prezintă pe Hitler pregătindu-se pentru discursuri, a fost descoperită şi o fotografie cu Hitler sprijinindu-se de un copac, pe care acesta a interzis-o fiindcă susţinea că e "sub demnitatea cuiva", informează Daily Mail. Heinrich Hoffmann, care a devenit cunoscut pentru fotografiile cu Hitler şi cu Partidul Nazist, se considera un prieten al dictatorului. El este cel care i-a prezentat-o pe Eva Braun lui Hitler, partenera de viaţă a liderului nazist pentru o perioadă îndelungată şi soţia sa timp de o zi.

Hitler şi Eva Braun s-au căsătorit pe 29 aprilie 1945, cu o zi mai târziu luând decizia de a se sinucide împreună. Ruşii intraseră deja în Berlin şi războiul fusese pierdut. Hitler s-a împuşcat în cap, în timp ce Eva Braun s-a otrăvit cu cianură.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
adolf hitler Eva Braun Heinrich Hoffmann Partidul Nazist
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H