Cum îţi dai seama că eşti îndrăgostită cu adevărat, conform zodiei tale

Starea de îndrăgosteală poate fi ușor confundată cu starea de atașament: sunt două lucruri diferite. Iată semnele care îți spun că te-ai îndrăgostit cu adevărat.

RomaniaTV.net
08 iul. 2015, 09:13
Cum îţi dai seama că eşti îndrăgostită cu adevărat, conform zodiei tale

Cum îți dai seama că ești îndrăgostită cu adevărat, în funcție de zodia în care te-ai născut:

BERBEC

Zâmbești de fiecare dată când îl vezi, oricât de multe probleme ai avea. Ești foarte zâmbăreață de obicei, dar atunci când EL se apropie de tine zâmbetul tău capătă o altă formă: forma dragostei.

TAUR

Te gândești la viitorul vostru împreună de fiecare dată când te atinge sau ți se adresează. O tăuroiacă adevărată știe că s-a îndrăgostit abia atunci când își face planuri de viață cu un om.

GEMENI

Te interesează mai mult să fie el fericit decât să fii tu. Așa iubesc femeile Gemeni: dăruiesc mult, deși primesc puțin și suferă în tăcere.

RAC

Ești mai sensibilă decât de obicei și mult mai tăcută. Atunci când îl întâlnești pe el, tot aerul tău de sobrietate dispare și se naște o copilă inocentă demnă de a fi iubită.

LEU

Îl privești atât de insistent încât el s-ar putea speria sau… ar putea veni la tine să te invite la o cafea sau la o băutură cu ceva alcool. Restul depinde de tine.

Citeste mai mult in Revista TEO.