Cum îţi faci o coafură boemă de vară pentru tunsorile cu breton VIDEO

Femeile care au breton întâmpină adesea probleme vară din cauza transpiraţiei frunţii apărute pe fondul caniculei. Ca să scăpaţi de aceasta problemă, puteţi opta pentru o împletitură din două suviţe care încorporează bretonul şi oferă un look boem.

RomaniaTV.net
07 iun. 2013, 08:24
Cum îţi faci o coafură boemă de vară pentru tunsorile cu breton VIDEO

Marele avantaj al bretonului, dincolo de faptul ca incadreaza perfect anumite forme de fete, este ca scoate in evidenta ochii. Insa marele dezavantaj al bretonului, mai ales vara, este ca se strica usor aranjamentul din cauza temperaturilor ridicate si a transpiratiei.

Ca sa evitam senzatia neplacuta de transpiratie pe frunte, dar si eventualele cosuri care pot aparea, din cauza prezentei parului pe frunte atunci cand temperatura de afara este crescuta, putem opta pentru o impletitura usoara din doar doua suvite care sa incorporeze si bretonul.

Incepeti prin a va pieptana parul, alegand o carare intr-o parte.

Separati o suvita de la baza cararii, impartiti-o in doua, creand astfel alte doua suvite mai subtiri. Treceti o suvita peste cealalta, rasucindu-le.

Mai apoi, pentru fiecare dintre cele doua suvite, separati alte doua suvite chiar de la baza lor. Suvita mai apropiata de frunte se prinde tot cu cea apropiata de frunte, iar cealalta – de suvita de sub ea.

Continuarea si video explicativ, pe Lyla.ro.