Cum îţi poate distruge internetul relaţia

O despărţire este grea, mai ales atunci când sentimentele sunt încă puternice. Cu atât mai grea este acum, în lumea internetului, a reţelelor sociale şi a messengerului, când să te deconectezi cu adevărat de cineva pare aproape imposibil. Vezi mai jos o listă de greşeli majore pe care le poţi face online şi care nu vor face decât să-ţi zdrobească inima şi mai tare.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 11:02
Cum îţi poate distruge internetul relaţia

Nu ramane conectată cu fostul pe reţelele sociale. Reţelele sociale ne-au făcut viaţa mai uşoara, cel puţin teoretic, ajutându-ne să ne conectăm cu prieteni din toate colţurile lumii, eliminând multe bariere şi oferind multe avantaje. Dar sunt şi
dezavantaje. Dacă până nu demult, după o despărţire, tot ce puteai face era să-l suni la miezul nopţii doar pentru a închide, în lumea reţelelor sociale îl poţi urmări pas cu pas din confortul dormitorului tău.  Acest comportament nu este deloc benefic şi nu te va face decât să suferi şi mai mult.

Relaţia s-a încheiat. Scoate-l din viaţa ta! Elimină-l din listele de prieteni şi abţine-te în a-l căuta. Viaţa merge mai departe şi aşa trebuie să faci şi tu.

VEZI aici continuarea