Cum îţi poate îmbunătăţi Feng Shui-ul viaţa amoroasă. Învaţă să atragi dragostea şi pasiunea

Dacă îţi cauţi încă împlinirea pe plan sentimental sau ţi-ai dori ca ceva să se schimbe la tine în dormitor, Feng Shui-ul îţi poate îmbunătăţi considerabil viaţa amoroasă.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 08:59
Cum îţi poate îmbunătăţi Feng Shui-ul viaţa amoroasă. Învaţă să atragi dragostea şi pasiunea

Aceasta arta dedicata aducerii fluxului de energii pozitive in exteriorul si interiorul fiintei noastre iti poate transforma visurile romantice in realitate.

O viata sexuala mai buna, o conexiune mai stransa cu iubitul tau, mai mult timp de calitate petrecut in cuplu – toate aceste beneficii pot fi culese de tine, daca incerci sa pui in practica o serie de tehnici Feng Shui care au ca scop principal revitalizarea vietii tale amoroase. Iata ce trebuie sa faci pentru a aduce energiile erotice in spatiul tau intim!

Citeşte şi Feng shui pentru armonia casei tale: Ce trebuie să ştii despre bambus

Daca vrei sa cunosti partenerul perfect pentru tine

Potrivit principiilor Feng Shui, cu cat precizezi mai clar si mai raspicat ce vrei sa se intample in viata ta, cu atat mai usor ii este Universului sa iti indeplineasca dorintele. Scrie pe o coala de hartie imaculata, cu cerneala rosie (nu de alta culoare), o lista cu calitatile pe care crezi ca partenerul tau ideal le-ar poseda.

Introdu apoi lista intr-o cutie mica, argintie, alaturi de o poza cu doi bujori, apoi pozitioneaz-o in zona iubirii si a romantismului din dormitorul tau (coltul cel mai indepartat din dreapta incaperii, cum privesti dinspre intrare). Pastreaza cutia acolo timp de 49 de zile cel putin si este foarte posibil sa iti iasa in cale barbatul pe care il asteptai de multa vreme!

Citeşte şi Feng shui: Descoperă talismanele pentru sănătate, noroc şi bani

Daca vrei sa reaprinzi pasiunea in cuplu

In cazul in care rutina ti-a acaparat intru totul relatia de cuplu, renunta la toate lucrurile vechi si nefolositoare din garderoba. Arunca lenjeria intima uzata si inlocuieste-o cu una noua, in nuante de roz, rosu si alb. Aceasta schimbare pozitiva iti va insufla o noua energie erotica si va aduce in dormitorul vostru un suflu proaspat, de care va bucurati in primele luni de dragoste.

Continuarea pe Ele.ro.