Feng shui: Descoperă talismanele pentru sănătate, noroc şi bani

Feng shui este arta armonizării energiilor umane cu cele ale mediului înconjurător. Maeştrii chinezi recomandă folosirea talismanelor feng shui, care te vor proteja de energiile negative.

13 mart. 2014, 10:18
Feng shui: Descoperă talismanele pentru sănătate, noroc şi bani

Bogăţie: O amuletă care conţine elementele Ru YI (sceptrul imperial), monedele de aur şi abacul te va ajuta să ai succes în domeniul financiar. Utile pentru bogaţie este şi dragonul ambiţiei, dar şi talismanul în formă de monedă, scrie divahair.ro.

Citeşte şi Feng shui pentru casa ta: Cele mai puternice pietre şi cristale

Sănătate: Pentru a te feri de boli poţi purta un talisman pe care sunt reprezentate simbolurile unor remedii puternice şi silaba aferentă unei puternice mantre tibetane. De asemenea, un talisman alcătuit din şapte monede mici şi una mare te va proteja împotriva atacurilor energetice, iar amuletele din jad îţi va asigura longevitatea.

Citeşte şi Feng Shui te apără de rele la volan. Vezi ce nu trebuie să îţi lipsească din maşină

Noroc: Un talisman pentru noroc este roata credinţei despre care se spune că trebuie să fie răsucită zilnic, în sensul acelor de ceasornic, pentru a avea efectul dorit.

Totodată, amuleta Wu Lou conţine toate elementele necesare atragerii norocului, iar evantaiul te va ajuta să îndepărtezi energiile negative.

Citeşte şi Feng Shui în viaţa amoroasă. Cum te ajută culorile să-l cucereşti pe bărbatul pe care îl doreşti