Cum îţi protejezi bronzul: Bucură-te de o piele ciocolatie pentru mai mult timp

După mari eforturi ai căpătat bronzul care le face pe toate amicele tale să te invidieze, dar pentru cât timp? Află cum să îţi menţii bronzul cât mai mult timp.

19 aug. 2014, 06:48
Cum îţi protejezi bronzul: Bucură-te de o piele ciocolatie pentru mai mult timp

Ce femeie nu se simte bine atunci când are spatele gol şi pielea ei are o strălucire aparte oferită de un bronz superb? Când te întorci din vacanţă sau de la solar, bronzul tău începe să se ducă şi există o serie de motive pentru care acest lucru se întâmplă. Pielea noastră se reînnoieşte la fiecare 28 de zile, deci celulele frumos bronzate care stau la suprafaţa pielii tale se duc, lăsând loc pielii noi, nepigmentate.

Nu poţi opri acest proces, dar îl poţi încetini dacă eviţi loţiunile abrazive şi cremele exfoliante. De asemenea, nu te freca cu prosopul prea tare atunci când vrei să te usuci – tamponarea pielii ar trebui să fie suficientă.

Trucuri care-ti pun bronzul in evidenta

Cojirea ar fi o altă problemă care stă între tine şi un bronz de durată. Dacă te-ai bronzat treptat şi ţi-ai protejat pielea corespunzător, cojirea nu ar trebui să fie o problemă dar pentru a fi şi mai sigură că o eviţi, ai grijă ca pielea ta să fie mereu hidratată.

Pielea de mâini şi de pe picioare tinde să fie mai uscată, deci este foarte important să înmoi acest zone, mai ales după ce ai făcut duş sau ai depus efort fizic. Cremele hidratante sunt prietenele tale în asemenea situaţii.

Vezi cum sa iti protejezi bronzul pe cosmopolitan.ro.