Cum justifică Ponta numirea Doinei Melinte la Anti-Doping

Premierul Ponta a justificat instalarea Doinei Melinte în postul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping prin faptul că nu a dorit să îi spună că va fi şomeră, arătând în acelaşi timp că ştia că aceasta nu are toate aptitudinile manageriale pentru a conduce o agenţie precum cea de sport.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 19:52
Cum justifică Ponta numirea Doinei Melinte la Anti-Doping

„Am înlocuit-o de la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Sport pentru că nu eram convins că are toate aptitudinile manageriale pentru a conduce această instituţie. Am încercat însă să nu îi zic «Gata, de mâine eşti şomeră», să o trec alături de ceilalţi activişti pedelişti. Dacă am greşit, îmi cer iertare”, a spus Ponta, la Antena 3.

Doina Melinte, fost preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST), a fost instalată într-un post de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, prin decizie a premierului Victor Ponta.

La sfârşitul lunii mai, premierul a decis ca Doina Melinte să fie înlocuită la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret de către preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală.