Cum l-a umilit Miron Cozma pe Gică Hagi: „L-am bătut cu crâșmarul de la Doi Cocoși”

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a povestit, după 35 de ani, ce i-a făcut lui Gică Hagi la o partidă de fotbal-tenis.

08 mai 2023, 11:13
Cum l-a umilit Miron Cozma pe Gică Hagi: „L-am bătut cu crâșmarul de la Doi Cocoși”

Ce a spus Miron Cozma despre Gică Hagi la podcastul Fiţă cu Adiţă. Liderul sindical al minerilor din Valea Jiului în perioada postdecembristă a povestit că în trecut, pe vremea când actualul manager al Farului încă era fotbalist și evolua la Steaua (1986-1990), l-a bătut pe acesta la tenis de picior.

„Îi spun și acum lui Hagi, uite, în direct. Și acum fac mișto de el. E cu 11 ani mai tânăr ca mine Hagi, regele fotbalului românesc. Cu toate că îl respect enorm, e prietenul meu, fratele meu, dar și acum fac mișto de el. Bă, ai mai învățat ceva cu mingea de fotbal? Da, păi da.

Întrebați-l! Era fotbalist la Steaua, înțelegeți? Și l-am bătut cu crâșmarul de la Doi Cocoși la fotbal-tenis. Păi acolo arăți ce știi cu mingea de fotbal. Pe teren de 90 de metri dă tot prostul cu șpițul și cu capul în minge. Da, îl bat și acum (n.r. pe Hagi)! L-am întrebat dacă mai știe cu mingea de fotbal și râdea.”, a declarat Miron Cozma, în podcastul Fiță cu Adiță.

Miron Cozma explică motivul ireal pentru care să nu mai faci nicodată grătar cu cărbuni! Regele huilei: “Ăla e carbon care se duce direct în carne! E cancer curat!”

Ulterior, Miron Cozma vorbit în cadrul interviului despre performanțele înregistrate în fotbal-tenis. „Eu sunt campion mondial la Rio, dacă vrei îți arăt legitimația. La Rio de Janeiro, sunt campion la fotbal-tenis. Eu sunt ministru la FIFA, ministru, vă arăt legitimația. Pentru că eu am început să organizez federația de fotbal-tenis, amator, la Zurich.

Am organizat primul campionat mondial de fotbal-tenis în Brazilia, primul campionat european în România și am câștigat de 5 ori Champions League. De 5 ori, 3 în Franța și două în Elveția. L-am bătut pe Platini pe Parc des Princes, pe Tigana la Monte-Carlo. Eu nu mint, că nu mă pricep”, a mai declarat Miron Cozma.

Jucătorul pe care Gică Hagi l-a numit ”profesor” după meciul din cadrul ”Galei Mihai Neșu”

Gică Hagi

 (58 de ani) a participat la meciul demonstrativ Romania All-Stars – FIFPro Europe, din ”Gala Mihai Neșu”.

Echipa României, condusă de pe bancă de Gică Hagi, s-a impus cu scorul de 3-2, după goluri marcate de Florin Cernat și Florin Lovin, respectiv Marios și Gigel Bucur.

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Miron Cozma. Mirona are 30 de ani şi este superbă: „Este de o modestie rară”

După meci, Gică Hagi a ținut să evidențieze jocul lui Florin Cernat, pe care l-a numit ”profesor”.

Un spectacol. Toate au fost pentru Mihai. Merită acest lucru, felicitările mele pentru puterea pe care o are să facă tot ce face. Publicul a fost incredibil, foarte bine că au fost mulți copii să-i vadă, să-i cunoască pe toți foștii jucători care au făcut foarte bine în prima ligă.

Cernat? Un profesor, da! Unul dintre jucătorii care mi-au plăcut foarte mult. Știe că îl apreciez și că are toată stima mea”, a declarat Gică Hagi.