Miron Cozma explică motivul ireal pentru care să nu mai faci nicodată grătar cu cărbuni! Regele huilei: “Ăla e carbon care se duce direct în carne! E cancer curat!”

Miron Cozma explică motivul ireal pentru care să nu mai faci nicodată grătar cu cărbuni. „Luceafărul Huilei” susţine că unui că unui cărbune îi trebuie cel puţin o sută de ani, perioadă de incubaţie, să nu afecteze sănătatea oamenilor.

06 mai 2023, 10:10
Miron Cozma explică motivul ireal pentru care să nu mai faci nicodată grătar cu cărbuni! Regele huilei: “Ăla e carbon care se duce direct în carne! E cancer curat!”
Miron Cozma, motivul pentru care să nu faci grătar cu cărbuni

Miron Cozma, motivul pentru care să nu faci grătar cu cărbuni. Prezent la o astfel de activitate, alături de prieteni, fostul lider sindical a ţinut să facă o precizare de cărbunii care se folosesc pentru a se face focul la grătare.

Citeşte şi: Ce salarii au minerii care îşi riscă viaţa în carierele din Oltenia. Miron Cozma: „Voi face plângere la DNA”

Miron Cozma, motivul pentru care să nu faci grătar cu cărbuni

„Luceafărul Huilei” avertizează pe toată lumea să nu mai folosească cărbuni atunci când vor să facă focul, deoarece aceştia nu sunt deloc sănătoşi. Carbonul care ajunge în carne sau orice aliment de pe grătar poate duce la boli extrem de grave, chiar la cancer.

Vreau să vă spun un lucru esenţial, minerul Cozma, dacă ţineţi la sănătatea voastră, minerul Cozma vă spune următorul lucru: să nu faceţi grătar cu cărbuni! Atenţie, huila are şase milioane de ani. Cărbunelui care se vinde, cică, pentru grătar, îi trebuie cel puţin o sută de an, perioadă de incubaţie. Acela este carbon, care, intrând în carne, e cancer. Scuzaţi-mi expresia! Deci nu mâncaţi grătar cu cărbune, cu lemn, da!„, este mesajul lui Miron Cozma, postat pe reţelele sociale.

@adykapone #adykapone @Fiță cu Adita ♬ sunet original – Ady-kapone

Miron Cozma iubeşte din nou

În vârstă de 68 de ani, „Luceafărul Huilei” şi-a găsit jumătatea după ce s-a despărțit cu scandal de Marinela Nițu în anul 2014, după 12 ani de relație. Chiar dacă îi merge foarte bine pe plan personal, preferă să îţi ţină iubita departe de lumina reflectoarelor.

Ei bine, dragostea i-a zâmbit din nou lui Miron Cozma, care se declară mai fericit ca niciodată în brațele actualei partenere de viață. Cei doi au o relație discretă de câțiva ani, iar pentru moment nu au planuri să-și unească destinele.