Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Miron Cozma. Mirona are 30 de ani şi este superbă: „Este de o modestie rară”

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Miron Cozma. Puţină lume ştie că "Luceafărul Huilei" are doi copii din prima căsătorie, Dan şi Mirona. Liderul minerilor din Valea Jiului și Dana au fost căsătoriți timp de 21 de ani, divorțând în 1999.

06 mai 2023, 12:06

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Miron Cozma. Pe cât de vocal a fost de-a lungul aparițiilor sale publice, pe atât de discret a fost cu privire la familia lui. Fostul miner a avut două mariaje, primul fiind de durată, de unde au rezultat cei doi copii ai săi.

După divorț, Dana s-a mutat la Timișoara împreună cu cei doi copii, Dan, acum în vârstă de 42 de ani, și Mirona, 30 de ani.

Citeşte şi: Miron Cozma explică motivul ireal pentru care să nu mai faci nicodată grătar cu cărbuni! Regele huilei: “Ăla e carbon care se duce direct în carne! E cancer curat!”

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Miron Cozma

Dacă pe tatăl său îl cunoaște o țară întreagă, nu este și cazul fiicei sale. Mirona este o prezență discretă în spațiul public și preferă să își trăiască viața în spatele luminii reflectoarelor. Are un cerc restrâns de prieteni și chiar și pe rețelele de socializare evită să publice foarte multe fotografii.

Cu toate astea, nu putem trece cu vederea faptul că tânăra este foarte frumoasă, cu trăsături fizice deosebite și o carismă aparte. Mirona a studiat Finanţe Bănci, la Universitatea din Timișoara. Mai mult, a moștenit pasiunea tatălui său de a scrie texte literare.

Miron Cozma spunea cu mândrie că fiica lui îi calcă pe urme și că a câștigat primul loc pe țară în cadrul unui concurs de jurnalism. Chiar dacă a lipsit o bună perioadă din viața copiilor săi, fostul miner mărturisește că nu are regrete din postura de tată.

Să vă imaginaţi în 1999, când eu mergeam la închisoare, fiica mea avea cinci ani, iar la momentul când am ieşit din închisoare ea avea 16 ani.

Dacă nu reuşeam să o văd aşa de vreo trei-patru ori în viaţa aia tristă, poate nici nu o cunoşteam când ieşeam afară şi vreau să vă spun că mă mândresc cu ei, cu amândoi, pentru că mai am şi un băiat.

Pot să consider că nu am făcut greșeli ca tată. Pe fiul meu l-am ajutat toată viața, pe fiica mea la fel. Chiar și de acolo, din închisoare, atât cât am putut.

Fiica mea este de o modestie rară, eu îi spun că este o tocilară, pentru că la mine în familie a fost o întrecere cine mă bate la media de la facultate. Eu am luat 9,66. Ea m-a bătut și a luat 10”, povestea Miron Cozma în urmă cu mai mulți ani.