Cum mai arată Macaulay Culkin din ”Singur Acasă”. Se descurcă perfect în rolul de tată și a dat uitării de tot filmul care l-a făcut celebru

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare iarna pentru a se uita la celebra serie de filme ''Singur Acasă''. Actorul Macaulay Culkin îi captiva pe toți cu poznele pe care le făcea, însă acum a dat uitătii acel capitol din viața lui.

05 dec. 2022, 18:31
Cum mai arată Macaulay Culkin din ”Singur Acasă”. Se descurcă perfect în rolul de tată și a dat uitării de tot filmul care l-a făcut celebru

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare iarna pentru a se uita la celebra serie de filme ”Singur Acasă”. Timpul a trecut, iar puștiul adulat de toată lumea este un bărbat în toată firea.

Cum mai arată Macaulay Culkin. Se descurcă perfect în rolul de tătic

Macaulay Carson Culkin a devenit cunoscut datorită interpretării personajului Kevin McCallister din filmele Singur Acasă și Singur Acasă 2: Pierdut în New York. A ajuns repede puștiul îndrăgit de milioane de oameni. Carisma lui și talentul au cucerit imediat publicul din lumea întreagă.

Citește și : Noi detalii despre procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican: „A recunoscut că a furat”

Au trecut mai bine de 32 de la lansarea filmului, iar Macaulay Culkin este acum un bărbat în toată firea. La trei decenii de la lansarea filmului acesta are o familie frumoasă și se descurcă de minune în rolul de tătic, iar dovadă stau imaginile. Deși timpul a trecut, acesta nu și-a schimbat prea mult înfățișarea și aspectul copilăresc. Mai mult, deși s-ar spune că este cu nasul pe sus și că are mai multe bone pentru copil nu este deloc așa și asta pentru că el și iubita lui își cresc singuri copilul.

„Eu și logodnicul meu suntem implicați activ. Nu avem dădacă, dar mama mea a fost aici cu noi de când s-a născut fiul meu… Când lucram, mama îl aducea la decor ca să pot alăpta și să-l văd în timpul zilei (…) A fi comunicativ atunci când ai nevoie de ajutor este atât de important. În loc să ne stabilim îndatoririle, ne simțim unul pe celălalt”, a spus Brenda Song într-un interviu pentru presa internațională.

Macaulay Carson Culkin s-a născut pe 26 august 1980 în New York City, New York, Statele Unite. Este fiul lui Christopher Cornelius „Kit” Culkin și al Patriciei Brentrup. Părinții lui nu au fost niciodată căsătoriți oficial. Actorul are șapte frați. Jennifer Adamson, sora acestuia, a fost găsită moartă în 2000 din cauza supradozajului de droguri.  La fel, sora lui mai mare, Dakota, a murit într-un accident de mașină în 2008.

Citește și : Cum arăta Crăciunul pentru Andra și Răzvan Gogan, într-un cămin de nefamiliști. Cei doi au o poveste de viață dureroasă

Deși filmul ”Singur acasă” s-a bucurat de un succes răsunător, Macaulay Culkin nu mai urmărește acest film așa de des.

„Nu le urmăresc atât de des. Am avut oameni care au vrut să le vadă împreună cu mine, ceea ce este și măgulitor, dar și înfiorător. (…) Îmi amintesc cum, în acea zi de la filmări, îmi ascundeam sticla de Pepsi în spatele canapelei. Nu pot să le urmăresc în maniera în care o fac ceilalți oameni”, a spus Culkin.