Cum ne afectează eclipsa de soare din 13 septembrie

Pe 13 septembrie urmează să aibă loc o eclipsă parţială de soare, iar noi ne-am gândit să analizăm puţin datele acesteia, dar şi modul în care acest eveniment ne va influenţa pe fiecare în parte.

RomaniaTV.net
11 sept. 2015, 12:21
Cum ne afectează eclipsa de soare din 13 septembrie

În general, în astrologie, eclipsele de soare simbolizează noi începuturi, pe toate planurile – carieră, dragoste sau chiar pe plan personal. Un fel de redescoperire a propriei persoane. E bine de știut că toate aceste schimbări pot fi de-a dreptul radicale, așa că toată lumea ar trebui să profite de aceste oportunități.

Pe de altă parte, trebuie să mai știi și că pe lângă toate oportunitățile, eclipsa parțială de soare poate aduce cu ea și dezastre de tot felul. Așa că e musai să fii foarte atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Zodiile și eclipsa de soare

Mai mulți nativi ai zodiacului vor simți în mod direct influența eclipsei în viața lor. De exemplu, fecioarele – deoarece eclipsa are loc în zodia lor. Multe fecioare vor traversa o perioadă dificilă în săptămânile următoare, însă această perioadă se va încheia cu un final fericit. Fie că își vor găsi jumătatea, fie că își vor schimba jobul sau vor face niște investigații medicale, până la sărbătorile de iarnă fecioarele vor primi cu siguranță o veste foarte bună, care le va însenina chiar și începutul lui 2016.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.