Cum petrec sărbătorile Teo Trandafir și fiica ei: „Pentru noi, Crăciunul nu este despre mâncare, nici despre împodobitul bradului”

Cum petrec sărbătorile Teo Trandafir și fiica ei. Cele două au învățat să se bucure de Crăciun, într-un alt mod decât o face majoritatea. Nu pun accent pe mâncare sau împodobitul bradului, ci se concentrează pe partea spirituală.

21 dec. 2023, 15:43
Cum petrec sărbătorile Teo Trandafir și fiica ei: „Pentru noi, Crăciunul nu este despre mâncare, nici despre împodobitul bradului”
Cum petrec sărbătorile Teo Trandafir și fiica ei

Cum petrec sărbătorile Teo Trandafir și fiica ei. Vedeta mărturisește cu sinceritate că, pentru ea și Maia, Crăciunul nu este despre împodobirea bradului și pregătirea a numeroase feluri de mâncare.

Citește și: Teo Trandafir se întoarce în fața camerelor. Mircea Badea va fi primul ei invitat. „O să fim împreună din nou, cum știm noi”

Cum petrec sărbătorile Teo Trandafir și fiica ei

Teo Trandafir își amintește primul Crăciun petrecut alături de Maia, fiica ei. Mică, în premergător și trăgând de globuri, asta-i amintirea pe care o păstrează vie, și astăzi, ralizatoarea radio și TV. Dacă atunci a gândit că totul este inutil și că micuța nu înțelege nimic, se pare că Maia are amintiri din acea perioadă.

Primul Crăciun cu Maia a fost foarte frumos. Ea nu înțelegea nimic, era în premergător și trăgea de globuri, iar eu aveam senzația că totul este inutil. Urma să aflu că nu era chiar așa. Maia are amintiri despre acele perioade. Pentru noi, Crăciunul nu este despre mâncare, pentru că eu gătesc puțin și, în general, preparatele care ne plac amândurora. Nu este nici despre impodobitul bradului.

Noi ne concentrăm pe eveniment în sine, pe nașterea Sfântului Prooroc. Uităm esența și mi se pare cumplit că ne concentrăm pe mâncăruri și podoabe. Nu mi-am făcut încă planuri, dar cu siguranță vom simți cum se cuvine Sărbătorile„, a declarat Teo Trandafir, pentru Unica.ro.