Teo Trandafir se întoarce în fața camerelor. Mircea Badea va fi primul ei invitat. „O să fim împreună din nou, cum știm noi”

Teo Trandafir revine în fața camerelor în perioada următoare. Prezentatoarea își lansează propriul podcast, "Gând la gând", unde îl va invita prima dată pe Mircea Badea, primul ei partener de emisiuni de la începutul carierei sale.

14 dec. 2023, 08:39
Teo Trandafir se întoarce în fața camerelor. Mircea Badea va fi primul ei invitat. „O să fim împreună din nou, cum știm noi”

După ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D, Teo Trandafir s-a gândit să continue povestea din tv și în online, așa că în curând va avea propriul ei podcast. „Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum știm noi” a scris Teo pe contul personal de Facebook.

„Abia te aștept pe ecran, dragă Teo”, „Mult succes, draga noastră!”, „Doamne ajută! Sper că la TV, fiindcă mi-e dor de tine!”, „Felicitări tot respectul pentru tine, ești un om minunat”, i-au răspuns urmăritorii.

Citește și Teo Trandafir, mai sinceră ca oricând. Cine sunt persoanele cu care și-ar dori să stea la masa de Crăciun. „Ar fi prea frumos ca să fie adevărat”

În luna august s-a aflat că Teo Trandafir a fost eliberată de contract de către conducerea postului Kanal D. De fapt, prezentatoarea a menținut încă un contract cu postul de televiziune, dar emisiunea sa, „Teo Show”, a fost eliminată din programul de toamnă. În tot acest timp, Teo Trandafir a continuat să activeze, dar la radio. Colaborează cu Mihai Hînda în cadrul emisiunii „Bară la Bară”, difuzată de luni până vineri, începând cu ora 16.00, pe Radio Impuls. În prezent, vedeta anunță cu entuziasm lansarea noului său proiect, podcastul „Gând la gând”.

„Depinde dacă este o zi de miercuri sau una de duminică. Zilele nu se repetă, ele se succed. Dar în principiu, indiferent de zi, eu mă trezesc la prima oră, îmi fac tabieturile și, într-o zi de lucru, mă îndrept spre redacție pentru a pregăti emisia „Bară la bară”. Mă simt acasă, pentru că Mihai Hinda are grijă de acest lucru cu orice preț. Suntem noi doi și atât. Avem încredere unul în celălalt, suntem din ce în ce mai confortabil unul cu celălalt și asta face farmecul emisiunii”, a declarat Teo Trandafir pentru Ciao!.

„Îl cunosc pe Mihai Hinda înainte de a veni el la București, pentru că ascultam Radio Impuls. A fost o întâmplare că am descoperit radioul din Cluj, mi-am descărcat aplicația pe telefon și am început să îl ascult în fiecare zi. E o bucurie pentru mine să prezentăm împreună”, a mai adăugat vedeta.

Citește și Alina Pușcaș a slăbit patru kilograme în timp record cu ‘dieta 333’. Ce presupune acest regim alimentar