Cum poți avea conversații secrete pe WhatsApp. Funcția neștiută de pe aplicația folosită de milioane de români

Aplicația WhatsApp s-a dezvoltat rapid și a devenit unul dintre cele mai bune medii de comunicare. Aproape că nu mai există cineva care să nu folosească această aplicație. Totuși sunt foarte multe trucuri pe care cu siguranță mulți nu le cunosc.

27 oct. 2022, 21:41
Cum poți avea conversații secrete pe WhatsApp. Funcția neștiută de pe aplicația folosită de milioane de români

Aplicația WhatsApp s-a dezvoltat rapid și a devenit unul dintre cele mai bune medii de comunicare. Conform unor statistici, aproximativ 2,5 milioane de români folosesc această aplicație. Puțini sunt cei care știu toate funcțiile pe care WatsAPP le are.

WhatsApp te ajută să ai conversații secrete. Iată câteva trucuri utile despre această aplicație

De regulă, puțeși ascunde o conversație secretă cu funcția Arhivă, pentru a discuta cu prietenii în secret și în privat. Mai târziu, le puteți dezarhiva din box. Cu toate acestea, cum să ascundeți chat-urile WhatsApp fără arhivare? Iată câțiva pași esențiali:

  • Pasul 1. Descărcați și instalați GBWhatsApp pe Android sau iPhone.
  • Pasul 2. Conectați-vă la numărul de telefon pentru a restabili și a accesa chat-urile WhatsApp.
  • Pasul 3. Selectați conversațiile pe care doriți să le ascundeți și atingeți pictograma meniului cu trei puncte.
  • Pasul 4. Faceți clic pe opțiunea Ascunde/Ascunde Chat.
  • Pasul 5. Trebuie să setați o parolă pentru a bloca chat-urile ascunse și trebuie să vă amintiți parola pentru a o debloca mai târziu.
  • Pasul 6. Când deschideți din nou GBWhatsApp > Faceți clic pe tipul WhatsApp > Verificați parola > Alegeți aceleași conversații > Selectați Marcați chat-ul ca vizibil sau Afișați chat-ul, puteți afișa conversațiile

Un alt lucru pe care de asemenea nu toată lumea îl cunoaște, însă  extrem de important, este cum să revenim la chaturile șterse fără să avem o copie de rezervă. Dacă ați șters accidental istoricul chat-ului WhatsApp, dar nu a fost creată nicio copie de rezervă, le puteți recupera pe telefon. Există unele aplicații terțe care vă permit să recuperați mesajele și atașamentele WhatsApp șterse, chiar și fără fișiere de rezervă. PhoneRescue pentru iOS vă permite să recuperați istoricul WhatsApp șters cu/fără backup. Puteți verifica pașii detaliați din pagină – Cum să restaurați mesajele WhatsApp șterse fără copie de rezervă, pentru Android și iOS.

În cazul în care nu vreți ca cineva să vadă ce discutați pe această aplicație vă puteți ascunde chaturile.

În momentul de față, WhatsApp nu are o opțiune oficială pentru a vă ascunde chaturile. Cu toate acestea, există o funcție WhatsApp pe care o puteți folosi pentru a vă ascunde chatul pentru a nu fi afișat pe ecranul principal al aplicației. După activarea acestei funcții, este dificil pentru cineva să vadă conversațiile secrete. Această funcție este cea de arhivă care face invizibile conversațiile pe chat selectate:

  • Pasul 1. Accesați WhatsApp și găsiți chatul pe care doriți să-l ascundeți.
  • Pasul 2. Apăsați lung pe chatul selectat.
  • Pasul 3. Atingeți pictograma Arhivă din bara de sus.

Chaturile tale sunt apoi ascunse și nu mai apar pe ecranul principal, dar pot fi căutate în continuare.

Unul dintre cele mai importante lucruri este cum să salvăm un mesaj important, mai ales că se întâplă să ne vină foarte multe mesaje sau pur și simplu să uităm să salvăm. În acest fel, puteți accesa rapid aceste mesaje atunci când aveți nevoie și mai târziu.

  • Pasul 1. Lansați WhatsApp și accesați conversația în care se află mesajele dvs. importante.
  • Pasul 2. Găsiți mesajul pe care doriți să îl marcați ca important.
  • Pasul 3. Apăsați lung pe mesaj și apoi apăsați pictograma stea din partea de sus. Mesajul dvs. va fi marcat ca important.
  • Pasul 4. Pentru a accesa toate mesajele marcate, deschideți chat-ul WhatsApp, atingeți numele persoanei din partea de sus și selectați Mesaje marcate cu stea

Un truc foarte util este cum să trimiteți un mesaj de grup, dar fără a crea un grup. Este foarte simplu.În această aplicație de mesagerie instantanee, puteți utiliza o funcție încorporată pentru fiecare dintre contactele selectate, fără a face efectiv un grup. Acest lucru este posibil folosind funcția Broadcast din WhatsApp.

În primul rând, îndepliniți următoarele cerințe minime:

-Numărul dvs. de telefon trebuie să fie salvat în telefonul destinatarului.
-Puteți include doar până la 256 de persoane într-o listă de difuzare. Pași pentru a trimite WhatsApp la mai multe persoane de contact:

  • Pasul 1. Lansați WhatsApp pe telefon, atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați Transmisiune nouă.
  • Pasul 2. Alegeți persoanele cărora doriți să le trimiteți mesajul.
  • Pasul 3. Puteți apoi să tastați și să trimiteți mesajul.

Citește și: Cel mai recent studiu IRES, derulat în prima jumătate a anului 2022: Consumatorii români percep beneficii fizice și sociale când utilizează glo, spre deosebire de fumatCitește și: Ce dieţă ţine Anna Lesko. Are 43 de ani şi arată impecabil: „Este o cură drastică, între 7 și 14 zile. O fac o dată sau de două ori pe an”