Cum poţi fi manipulat, în funcţie de zodia din care faci parte. Bani, dragoste sau prieteni

Ei bine, fiecare zodie are slăbiciunea ei. Unele zodii se lasă manipulate de bani, altele de prieteni și altele de iubire. Mai jos puteți vedea de către ce/cine este manipulată fiecare zodie în parte.

26 mai 2019, 12:06
Cum poţi fi manipulat, în funcţie de zodia din care faci parte. Bani, dragoste sau prieteni

Berbec

Berbecul are o inimă mare. Deși este o fire încăpățânată, are un suflet bun și este milos. Niciodată nu va spune „nu” unui prieten care are nevoie de ajutor. Berbecii sunt în stare să își dea și haina de pe ei pentru prietenii lor. Cum fericirea amicilorsăi este și fericirea lui, berbecii vor crede orbește ceea ce aceștia le spun.

Citeşte şi Zodiac CHINEZESC saptamanal 27 MAI – 2 IUNIE 2019. Un NOU mesaj întelept din influentele astrale!

Taur

În cazul taurilor, banii sunt o problemă. Sigur ai auzit un taur vorbind până acum, măcar odată, despre un obiect scump pe care și-l dorește sau despre viața luxoasă la care visează. Taurii vor să își știe portofelul plin, la fel și conturile. Nu le este rușine să recunoască acest lucru și se implică în acțiuni de pe urma cărora pot câștiga destul cât să își satisfacă dorințele. Știu exact cum vor să arate viața lor și vor munci din greu pentru a avea tot ce își doresc.

Continuarea horoscopului AICI.