Cum poţi reîncărca ski pass-ul pentru Poiana Braşov online?! Cumpără online puncte pentru telegondolă şi încarcă-ţi cartela

Anul 2022 a venit cu schimbări pentru amatorii sporturilor de iarnă care vin pe pârtiile din Poiana Braşov. Se pare că până la sfârșitul sezonului se va testa soluția pentru încărcare cu puncte ski-pass-urile pentru pârtiile din Poiana Brașov.

17 mart. 2022, 17:39
Cum poţi reîncărca ski pass-ul pentru Poiana Braşov online?! Cumpără online puncte pentru telegondolă şi încarcă-ţi cartela

Cum poţi reîncărca ski pass-ul pentru Poiana Braşov online?!  Din sezonul următor, această opţiune va fi accesibilă și încărcarea electronică pentru abonamentele pe zile sau ore.

Cum poţi reîncărca ski pass-ul pentru Poiana Braşov online?! Cumpără online puncte pentru telegondolă şi încarcă-ţi cartela

Din data de 18 martie, prin intermediul unui program tip pilot, ski-pass-urile pentru transportul pe cablu din Poiana Brașov vor putea fi încărcate cu puncte și on-line, în cadrul platformei www.skibv.ro, lansată de Primăria Brașov în parteneriat cu Ana Teleferic, SC Insight Software SRL ( reprezentant Skidata Austria în România), S.C Ski Brașov SRL şi Netopia Financiar Service SRL. Prin asigurarea acestui sistem electronic de încărcare se elimină, pentru cei care utilizează telegondola, așteptarea la casieriile care funcționează în cadrul stației, iar cei care schiază și li se termină punctele nu mai sunt nevoiți să coboare la casieriile care funcționează la cele două telecabine și la telegondolă.

„Calitatea pârtiilor, dimensiunile lor, diversitatea gradelor de dificultate, sistemul de transport pe cablu fac din Poiana Brașov principala destinație pentru iubitorii de schi și snowboard. Tocmai de aceea, încercăm să creștem calitatea serviciilor pe care le oferim în fiecare an. Una dintre problemele cu care se confruntau schiorii era că pentru a urca în masiv, trebuia să aștepte de două ori, să își încarce ski-passurile, apoi să aștepte să urce în telegondolă.

O altă problemă era a celor care schiau în partea superioară sau pe Lupului inferior și, dacă li se terminau punctele, erau nevoiți să coboare la casieriile de la telecabine și telegondolă. Începând de mâine, ei își vor putea achiziționa on-line puncte la instalațiile pe cablu pe platforma on-line, www.skibv.ro. Aceasta funcționează ca un program pilot și asigură posibilitatea încărcării cu puncte, iar din sezonul următor va fi funcțională și opțiunea achiziționării de abonamente pe ore sau zile și consultarea soldului de pe cartelă.

Pe lângă reducerea timpilor de așteptare și a aglomerației la ghișee, platforma mai prezintă și avantajul că utilizatorul acestui sistem de încărcare nu plătește nimic în plus, iar punctele deja existente pe cartelă nu mai sunt pierdute la o nouă reîncărcare“, a explicat primarul Allen Coliban.

Citeşte şi: Festivalul din Poiana Brașov, lăudat de primar ca fiind de anvergura Untold, a fost anulat. Care este incidența în zonă