Cum refoloseşti zaţul de cafea

Probabil mereu te-ai gândit că după ce îţi bei cafeaua de dimineaţă, singurul lucru pe care îl poţi face cu zaţul este să îl arunci.

11 aug. 2014, 07:42
Cum refoloseşti zaţul de cafea

Dacă bei cafea zilnic, cu siguranţă arunci destul zaţ cu care nu ai ce face. Ei bine, află că îl poţi refolosi pentru numeroase lucruri! Iată câteva dintre ele:

Ai părul brunet, dar nu vrei să îl vopseşti des pentru a nu-l strica. Totuşi, culoarea curge la fiecare spălare şi nici nu mai este atât de strălucitor. Ce e de făcut? Fă-ţi o mască din zaţ de cafea. Strânge zaţul două-trei zile şi fierbe-l din nou.

Citeşte şi Motive ca să bei cafea înainte de a face sport

După ce îl strecori, aplică pe păr soluţia concentrată şi las-o să acţioneze 10 minute. Clăteşte bine cu apă iar culoarea părului tău va fi reîmprospătată.
 
Ce poate fi mai neplăcut vara decât insectele care-ţi intră în casă? Din fericire, poţi folosi zaţul de cafea împotriva lor. Datorită mirosului puternic, este un bun repelent natural pentru insecte. Pune nişte zaţ de cafea uscat în diferite locuri din casă, eventual într-un ghiveci de flori.

Scapa de celulita intr-o luna

Te-ai săturat să cheltui mulţi bani pe produse anticelulitice care nici măcar nu sunt atât de bune? Şi de data aceasta zaţul de cafea îţi vine în ajutor. Foloseşte-l zilnic la duş ca scrub anticelulitic, fie simplu, fie împreună cu un ulei hidratant. Ajută la tonifierea pielii şi stimulează producţia de celule noi.

Vezi cum refolosesti zatul de cafea pe cosmopolitan.ro.