Cum reușește Jojo să se mențină în formă! Blondina a dezvăluit secretul care o ajută să aibă silueta perfectă

Jojo este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta reușește să se mențină într-o formă excelentă, iar acum a dezvăluit care este secretul ei.

24 mart. 2023, 13:00
Cum reușește Jojo să se mențină în formă! Blondina a dezvăluit secretul care o ajută să aibă silueta perfectă

Jojo este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Cu toate că a ajuns la 41 de ani, aceasta se menține într-o formă de zile mari, având o siluetă de invidiat. Multe femei visează să poată să aibă un corp atât de de suplu și echilibrat. Vedeta a dezvăluit într-o emisiune Antena Stars care este secretul care se află în spatele siluetei ei.

Citește și: FOTO Cât de mult a crescut fiul lui Jojo. Achim, prima apariție publică alături de mama lui, la un eveniment monden: „El și-a dorit să vină cu mine”

Aceasta a mărturisit că a realizat că odată cu trecerea anilor este foarte important să ai o alimentație echilibrată și să fii atent la corpul tău. Cu toate acestea, vedeta nu se bazează exclusiv pe acest aspect, deoarece este de părere că după 40 de ani, corpul și metabolismul suferă niste schimbări și nu mai fucționează după aceleași principii.

Totodată, Jojo a dezvăluit că din când în când ține post intermitent, iar acest stil de viață o ajută să se mențină la greutatea pe care și-o dorește.

Jojo ține post intermitent

„Totul stă într-o alimentație echilibrată, asta mi-am dat seama în ani. Ce se întâmplă, însă, după vârsta de 40 de ani, de foarte multe ori, doar partea cu alimentația echilibrată nu mai funcționează. (…) Chiar funcționează (n.r. postul intermitent), după vârsta de 40 de ani eu mi-am dat seama că metabolismul femeii are nevoie de un boost și asta fac în perioada asta ”, a mărturisit Jojo.

Vedeta a explicat că în perioadele în care ține post intermitent are doar un interval de patru ore pe zi în care mănâncă și că acestea sunt de obicei seara, pentru că așa s-a obișnuit de când era mică.

„Am perioade în care țin fasting, perioade în care mă opresc și fac mișcare în fiecare zi (…) Eu mănânc patru ore pe zi, nu cinci. Mănânc seara, în general, pentru că așa sunt programată de când eram mică, aveam filmările și în general seara mâncam”, a adăugat actrița.

Mai mult, aceasta a explicat că nu ține constant post intermitent, pe motiv că simte nevoia unor pauze din când în când, mai ales pentru că este vegetariană și are nevoie de vitamine și minerale suplimentare.

Citește și: Jojo a făcut anunţul după 9 ani de relaţie cu Paul Ipate: „Noi am evoluat împreună”