FOTO Cât de mult a crescut fiul lui Jojo. Achim, prima apariție publică alături de mama lui, la un eveniment monden: „El și-a dorit să vină cu mine”

Cât de mult a crescut fiul lui Jojo. Actrița din „Clanul” a avut o apariție demnă de Oscar, cu atât mai mult cu cât a fost însoțită de fiul său cel mare, Achim (11 ani și jumătate) care și-a exprimat dorința pentru prima dată de a-și însoți mama la un eveniment monden.

17 mart. 2023, 11:30
FOTO Cât de mult a crescut fiul lui Jojo. Achim, prima apariție publică alături de mama lui, la un eveniment monden: „El și-a dorit să vină cu mine”
Cât de mult a crescut fiul lui Jojo

Cât de mult a crescut fiul lui Jojo. Seara trecută, a avut loc gala „România ești Tu”, iar multe vedete și-au făcut apariția în ținute care mai de care spectaculoase. Printre ele s-a aflat și Cătălina Grama, care a venit însoțită de fiul ei, Achim.

Aseară, în cadrul Galei „România ești Tu”, ediția “Îngeri pentru România” am primit această distincție pentru excelență în actorie. Am câțiva oameni cărora trebuie să le mulțumesc pentru parcursul meu de până acum. În primul rând aș vrea să mulțumesc familiei mele care mi-a fost alături din prima clipă. Părinților mei care mi-au înțeles latura artistică și au îngrijit-o și i-au dat voie să se dezvolte. Partenerului meu în toate, Paul, pentru că mă susține, mă înțelege și mă sfătuiește întotdeauna de bine mai ales când vine vorba despre un rol important. Copiiilor mei pentru că înțeleg că rolul meu pe lumea asta nu este doar cel de mamă.

Pe această cale vreau să îi mulțumesc fiului meu Achim, care mi-a fost alături la Gală, că m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată și că m-a ajutat să fiu și actriță și mamă. De cele mai multe ori cu el îmi repet textele pentru castinguri așa că el știe prea bine despre ce vorbesc.

Mulțumesc mentorului meu Toni Grecu pentru că m-a văzut și a crezut în mine și astfel m-a descoperit publicul ca și actriță de comedie. Mulțumesc tuturor echipelor cu care am lucrat de-a lungul anilor, în televiziune, la film sau teatru, mai ales prietenilor mei de suflet de la machiaj, păr și costume fără de care un personaj nu poate prinde viață.

Mulțumiri speciale echipei de la @clanulserial care mi-a dat ocazia să vă arăt și latura mea de actriță de dramă. Dedic acest premiu tuturor celor care cred în talentul și menirea lor care nu renunță niciodată”, a fost mesajul transmis de Jojo după ce a fost premiată.

Citește și: Trucul prin care Jojo se menține în formă: „Mă ajută foarte mult să mă mențin, îmi dă mai multă energie”

Cât de mult a crescut fiul lui Jojo

Actrița mărturisește că are o relație foarte frumoasă atât cu Zora, cât și cu Achim, care, de când a mai crescut și-a exprimat dorința de a ieși cu mama lui la evenimente, așa că a spart gheață în acest sens aseară, iar privirile de admirație au fost îndreptate asupra  lui. Ambii sunt foarte talentați care sunt atrași de mai multe domenii de activitate, în mod special și de actorie.

Sunt foarte mândră de ei! Mă simt binecuvântată și recunoscătoare că m-au ales să le fiu mama. Avem o relație minunată și de prietenie, nu numai de părinte cu copil. Ei doi sunt scopul existenței mele! Nu prea a fost genul nostru să expunem copiii, dar de data asta Achim și-a dorit să iasă la eveniment, altfel nu mergeam cu el. I-am spus că merg, că o să iau un premiu, l-am întrebat dacă ar vrea să vină pentru că a devenit din ce în ce mai curios, și a venit. Până acum nu îi plăcea, dar acum văd că s-a schimbat puțin treaba, de când a mai crescut!

Achim e foarte atras de zona asta, dar nu de actorie, mai degrabă de producție și de partea de programare și de regie. Îi place foarte mult zona de efecte speciale și își dorește să devină ceva în zona asta, programare, efecte speciale. Așa îi place lui. El studiază oricum programare pentru că este absolut fascinat de asta  și de câte ori vede un film,  el mai mult îmi vorbește despre partea din spate, nu se referă la actorie.

Zora e mai degrabă înclinată către  zona de actorie. Dar Achim este foarte talentat la actorie! Noi am deschis o școală de teatru, cursuri de actorie și amândoi participă benevol la cursuri. Ei s-au gândit să vină. Noi ținem  cursurile la noi în mansardă și amândoi urcă acolo dacă vor. Și nu au lipsit de la niciun curs. Obiectiv vorbind, amândoi sunt extrem de talentați, Achim este  extrem de talentat la actorie, însă nu știu dacă  va alege asta pentru că are și zona asta foarte rațională și pragmatică.

Zora e toată numai artă, deocamdată, deși zice că vrea să devină doctor veterinar. E talentată și pe cântat. Amândoi sunt. Amândoi fac pian, amândoi cântă, amândoi dansează, nu știu ce să zic.  O să vedem, e greu să faci pronosticuri!”, a spus Jojo despre cei doi copii, pentru Click.ro.