Cum reușește nea Mărin să se mențină în formă la 65 de ani. A renunțat la unul dintre cele mai consumate produse de români. ”Sunt 25 de ani de când nu am mai mâncat așa ceva”

Toți românii știu cine este nea Mărin, el fiind unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune. Nu este un lucru nou că, la vârsta de 65 de ani, nea Mărin este implicat în mai multe proiecte, la care mereu pare a fi plin de energie. Care este secretul, află în rândurile de mai jos.

06 feb. 2024, 15:44

Nea Mărin, în vârstă de 65 de ani, este foarte apreciat de români, mai ales că acesta încântă oamenii de fiecare dată, prin naturalețea și energia sa.

Citește și Vești triste despre nea Mărin. Toți fanii vor plânge

Acesta a mărturisit în cadrul emisiunii sale, „Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea”, că a renunțat la unul dintre alimentele care se regăsesc pe masa tuturor, în fiecare zi.

Aflat la o fermă de curcani, unde i-au servit pe toți cu mezeluri țărănești făcute de români, nea Mărin i-a surprins pe toți cu afirmația făcută.

„Sunt 25 de ani de când n-am mai mâncat niciun fel de mezel. Vorbesc serios, deloc”, a spus nea Mărin, potrivit Unica.

Se pare că viața lui nea Mărin și a soției lui nu a fost deloc ușoară, iar coregraful recunoaște că femeia pe care o iubește l-a susținut în tot ceea ce a avut de făcut.

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a mărturisit coregraful în cadrul unei emisiuni.

”Am dus-o așa vreo 10 ani”

Mai mult decât atât, după Revoluție, nea Mărin a fost nevoit să renunțe la pasiune sa pentru a-și întreține familia.

„Am avut momente foarte grele. Înainte de Revoluție, eram prim-solist, dansam la toate cârciumile. Aveam spectacol de la 18.30 până la 20.30 și la 21.30 eram la Pescărușul.

A doua zi aveam spectacol la bulevard. Am dus-o așa vreo 10 ani. La Revoluție, când eram obișnuit să am atâta activitate, să vină și 23 august. M-am trezit cu doi copii, unul de doi ani, Larisa, și cealaltă de opt ani, fără serviciu. S-a terminat totul. Știi ce am făcut? Taximetrie”, a povestit Marin Barbu în timpul unui podcast.

Citește și Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”. Nea Mărin a făcut anunțul surprinzător: „Aștept din moment în moment”

Renumitul coregraf a fost nevoit să stea o perioadă departe de familie, astfel că soția sa s-a ocupat de creșterea și educația fetelor lor.

„Un an am fost taximetrist. I-am dus pe lăutari la nunți și, după un an și jumătate, cam pe la începutul lui 1992 am început iarăși turneele.

Am început să predau în străinătate. Unde n-am fost?

Din Ungaria până în Belgia, Franța, Olanda. Am lucrat cu mulți la cursuri: am avut elevi din Taiwan, Hong Kong, americani, japonezi”, a mai spus el.