Vești triste despre nea Mărin. Toți fanii vor plânge

Nea Mărin e printre cei mai apreciați și îndrăgiți oameni de televiziune din România. A intrat în atenția publicului după ce a participat ca jurat la mai multe show-uri televizate.

21 mai 2023, 21:28
Vești triste despre nea Mărin. Toți fanii vor plânge

Nea Mărin e la bază coregraf, însă a reușit să ajungă în televiziune și să aibă un rol important în multe emisiuni tv. Ba chiar are și propria emisiune la Antena 1 pe care foarte mulți o urmăresc cu drag.

Recent au apărut zvonuri legate de retragerea lui Nea Mărin din televiziune, iar nepotul lui, Alex Leonte, a lămurit situația.

Citește și Ce s-a întâmplat la petrecerea de ziua lui Nea Mărin. Liviu Vârciu i-a dat o replică neașteptată: „Ai să-mi dai 2.500!”

Alex Leonte a dezvăluit că Nea Mărin și-a depus deja dosarul de pensionare fiindcă a ajuns la vârsta care îi permite lucrul acesta. Fostul iubit al lui Theo Rose a spus că, deși a făcut acel pas, cu siguranță unchiul lui nu va renunța la muncă și la pasiunea pentru dans.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol. Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem.”, a declarat Alex Leonte, pentru Ego.ro.

Nea Mărin a ajuns într-o formă foarte bună la cei 65 de ani ai săi. Coregraful are un stil de viață echilibrat de la care nu se abate niciodată.

Citește și Nea Mărin o pune la încercare pe Iulia Albu: „Nu ai nici un motiv să-ți fie teamă”

„Am un program foarte frumos pe care mi l-am făcut și îmi e drag de el. În primul rând, dimineața mă trezesc mănânc micul dejun, o roșie, un ardei, un castravete, o brânză, îmi iau nepoții și îi duc la școală. După care mă duc la bazin și înot 40 de minute, fac gimnastică în apă 40 de minute. După care vin acasă, mănânc un măr copt cu biscuit. După, îmi iau bicicleta și mă duc să mă plimb un pic prin parcul IOR, vin acasă, mănânc de prânz, mă odihnesc 40 de minute, o oră și îmi reiau activitatea de bunic. Dacă nu, îmi fac de lucru prin curte”, a declarat Nea Mărin, potrivit antenastars.ro.