Sânziana Buruiană, acuzată de soț că e leneșă și intră cu noroi în casă. Ce spune vedeta despre divorț: „Pe mine mă depășesc lucrurile astea”

Sânzia Buruiană a fost acuzată de soțul său, Nicolae Zuluf, că e leneșă, dar în ciuda neînțelegerilor dintre ei, aceștia aleg să nu divorțeze.

16 ian. 2023, 09:14
Sânziana Buruiană, acuzată de soț că e leneșă și intră cu noroi în casă. Ce spune vedeta despre divorț: „Pe mine mă depășesc lucrurile astea”
Sânziana Buruiană, despre un posibil divorț de Nicolae Zuluf

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf formează un cuplu de aproape 10 ani și chiar dacă au existat momente tensionate între ei, nu s-au gândit niciodată să divorțeze. Cei doi au împreună două fetițe. Izabela și Antonia, de șase și respectiv doi ani.

Sânziana Buruiană, despre divorț

„Eu nu sunt de acord cu cei care au o atitudine foarte modernă față de ideea de familie și divorțează foarte ușor în ultima vreme. Eu nu aș fi acceptat că părinții mei să divorțeze. Eu consider că în momentul în care faci un legământ în fața lui Dumnezeu și iți faci o familie și acei copii au nevoie de ambii părinții este nevoie să fie așa. Sunt șocată când tatăl iese cu altcineva, mama la fel. Copiii ăia nu mai înțeleg nimic, au frați vitregi, pe mine mă depășesc lucrurile astea și sper ca niciodata să nu fiu pusă în această situație, nici ca soție, dar nici că fiică”, 

a declarat Sânziana, în urmă cu câteva luni, pentru spynews.ro.

Citește și: Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu! „Veniţi la mine acasă că sunt arestat la domiciliu şi facem ceva tare!” VIDEO

Nicolae Zuluf, fost fotbalist, s-a plâns în direct la TV de soția sa. Acesta spune că Sânziana Buruiană nu are deloc grijă de casă.

„Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, declara acesta.

„El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a spus Sânziana despre soțul ei.

Citește și: Sânziana Buruiană, despre căsnicia cu soțul ei: “Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios”

Nicolae Zuluf – perle memorabile

După ce în 2012 a semnat cu Dinamo, Zuluf a avut mai multe apariții în spațiul public care au dus la momente memorabule. Unul dintre acestea a fost când s-a zvonit că fostul sportiv ar fi înghițit două supozitoare.

„Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!”, a spus Zuluf la acea vreme.

În timpul unui cantonament în Turcia, cartela magnetică de la camera sa s-a stricat, așa că a mers la recepție pentru a rezolva problema. Întrebat în engleză care este numărul camerei („Room number,  please?”), Zuluf ar fi răspuns cu: „Zuluf!”.