Cum s-a ales praful de averea ultimului soț al Angelei Similea. Artista a fost depășită complet de datoriile cu care a lăsat-o

Ultimul soț al Angelei Similea, fostul deputat Victor Surdu, a lăsat-o pe artistă cu un dor nesfârșit, dar și cu multe datorii greu de administrat.

05 ian. 2024, 18:56
Cum s-a ales praful de averea ultimului soț al Angelei Similea. Artista a fost depășită complet de datoriile cu care a lăsat-o

Angela Similea este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, însă în ultimii ani a trăit un adevărat coșmar. Moartea soțului, Victor Surdu, a venit ca un adevărat șoc pentru ea. Cei doi aveau împreună o avere uriașă, un conac cu 16 camere la Belciugatele, apartamente în București, terenuri în Iași, dar și multe datorii cu care acum a rămas artista.

Citește și Oana Lis, mai sinceră ca oricând. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit care e cea mai mare dependență a ei

În 2007, fostul deputat a contractat un credit, apoi s-a îmbolnăvit și nu a mai putut plăti ratele la cei 600.000 de euro pe care îi luase. În 2011 a murit, iar Angela Similea a rămas cu toate datoriile. În total avea de plătit la bancă nu mai puțin de șase milioane de euro. Pentru a reuși să mai scape de datorii, a fost nevoită să pună la vânzare conacul de la Belciugatele. Nimeni nu s-a înghesuit inițial să-i dea sute de mii de euro pentru o casă greu de întreținut.

În cele din urmă, Angela Similea și-a vândut apartamentul părinților din București. Suma nu a fost suficientă, așa că banca a executat silit tot ce s-a putut pentru recuperarea datoriilor. În cele din urmă, artista ajunsese să locuiască în apartamentul unor prieteni din București.

Artista s-a mutat în America la fiul ei pe care îl are cu cel de-al doilea soț, cu chitaristul Sorin Movileanu. Băiatul a plecat în America acum mai bine de 20 de ani și este angajat la o firmă de IT. La momentul în care a decis să se mute peste hotare mama sa a suferit un șoc. Atât de tare s-a supărat pentru că nu mai poate să fie lângă el, încât în drum spre România, artista a albit complet.

În România, Angela Similea mai vine destul de rar ca să participe la evenimente. În rest, stă în America, unde are doi nepoți de la fiul ei.

Citește și Bromania, în mall alături de noua lui iubită. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre – FOTO