Cum s-a descurcat Irina Tănase la Bacalaureat. Ce note a luat iubita lui Liviu Dragnea la examenul maturităţii

Irina Tănase se poate lăuda cu o medie acceptabilă la BAC. Iubita lui Liviu Dragnea a terminat liceul în anul 2011, urmând cursurile de profil „matematică informatică”.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 05:42
Cum s-a descurcat Irina Tănase la Bacalaureat. Ce note a luat iubita lui Liviu Dragnea la examenul maturităţii

Irina Tănase a luat la Bacalaureat note destul de bune, trecând examenul maturității cu o medie de 8,45. Iubita lui Liviu Dragnea a absolvit Colegiul Național Elena Cuza din Capitală, cunoscut până acum câțiva ani ca „Liceul Pedagogic de Educatoare” în 2011, fiind la o clasă unde specializarea era „matematică informatică”.

Irina Tănase şi mama ei, mărturii în premieră despre relaţia tinerei cu Liviu Dragnea: „Am rămas şocată până în ziua de azi”

La proba scrisă de la Limba și Literatura Română, ea a luat nota 8,8, la Matematică – 7,45, la Biologie vegetală și animală – 9,1 iar la Limba Engleză a primit calificativul B2. Vedeta a fost astfel declarată admisă la sesiunea de vară a examenului maturității din 2011.

La nici un an după ce a luat BAC-ul, Irina Tănase s-a angajat asistent manager, iar în 2013 a devenit secretară la cabinetul Ministrului Dezvoltarii Regionale şi Turismului, funcţie deţinută în acel moment de Liviu Dragnea.

Ea a rămas pe această poziţie până în 2015, adică exact perioada pe care Dragnea a petrecut-o ca ministru, după care a devenit consilier la acelaşi minister, însă cu Sevil Shhaideh ca şefă. După anul 2016, Irina Tănase a renunţat să mai fie bugetară şi a devenit oficial iubita lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase, investiţii de peste 350.000 de euro în imobiliare

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. Tânăra a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului, dar și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov.

Reporterii de la Riseproject.ro au mers la locuinţa achiziţionată aproape de Palatul Parlamentului şi au dat chiar de Irina Tănase, care era însoţită de prietena ei. Iubita lui Dragnea nu a dat prea multe detalii când a fost întrebată de unde a avut banii pentru a cumpăra apartamentul.

De ce vă interesează? Ca ce chestie mă întrebați pe mine, ce fac eu? Sunt persoană publică cumva? Nu aveți de ce să vă interesați, întrebați băncile, transferul s-a făcut prin bancă. Banii e clar că au fost legal, că altfel cum făceam transferul prin bancă?„, a declarat Irina Tănase.

Clădirea de la stradă e o construcție veche, dărăpănată, cu ziduri scorojite, geamuri înalte și trei balcoane. Irina Tănase și-a cumpărat un apartament la parterul blocului interbelic cu patru etaje din spatele clădirii scorojite. Geamurile au fost de curând schimbate cu termopane maronii.