Cum s-a fotografiat Bianca Drăguşanu, după ce s-a aflat că vrea un copil cu Alex Bodi

Relația dintre Alex Bodi şi Bianca Drăgușanu a avut parte de multe suişuri şi coborâşuri, dar acum pare că cei doi trec prin cea mai frumoasă perioadă, astfel că, din spusele ei, blondina ar vrea un copil cu afaceristul.

20 dec. 2019, 10:41
Cum s-a fotografiat Bianca Drăguşanu, după ce s-a aflat că vrea un copil cu Alex Bodi

Au divorțat, s-au împăcat…telenovela în varianta românească dăinuie și după șirul de bătăi, scrie playtech.ro. Din fericire pentru cei doi, pare că astrele s-au aliniat, iar relația lor este condusă de echilibru și liniște, pentru moment. Deși lucrurile s-au așezat, vedeta a lăsat un semn de întrebare tuturor fanilor atunci când pe pagina sa de socializare a apărut un filmuleț la care nu se așteptau mulți.

Citeşte şi O escortă de lux din Olanda îi foloseşte fotografiile Biancăi Drăguşanu. Preţul pentru o noapte este exorbitant

Bianca a ajuns la spital, iar, momentan, nu a spus și care este motivul pentru care se află pe mâna medicilor, dar nu pare a fi nimic îngrijorător. „Ia uitați ce fac eu după ce îmi trag sângele. Mă pozez cu tot cadrul medical”, le-a spus vedeta, cu zâmbetul pe buze, fanilor.

„El vrea doi băieți. O să vedeți și voi”

Vizita fostei asistente TV are două posibile variante: este vorba despre un control de rutină ori unul prin care se pregătește de sarcină, în contextul în care a afirmat de mai multe ori că își dorește copii cu Bodi.

„Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi”, spunea Bianca, recent.

Cum explică soțul vedetei certurile dintre ei

„Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună… Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii… Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia”, spune Bodi.