Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Toți ochii au fost pe Prima Doamnă: „Ne dorim să avem răbdare unii cu alții”

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală, care este, de fiecare dată, un moment încărcat de emoţie atât pentru copii, părinţi, dar și pentru profesori. Soția președintelui a fost prezentă la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde predă limba engleză. Prima doamnă este anul acesta dirigintă la clasa a X-a.   

11 sept. 2023, 12:42
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Toți ochii au fost pe Prima Doamnă: „Ne dorim să avem răbdare unii cu alții”

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Soția președintelui Klaus Iohannis și-a făcut apariția într-o rochie turcoaz, purtând ochelari de soare la ochi și având pantofi și geantă de culoare nude.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală

Prima Doamnă a declarat că își doreşte o comunicare bună cu elevii săi, perseverenţă şi multă bucurie. „Vă doresc tuturor, elevilor, profesorilor și părinților un an cu mult succes și reușite. Ne dorim să avem răbdare unii cu alții, comunicare bună, perseverență și multă bucurie și cred că și legile învățământului care din acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie și sper să fie de bun augur”, a spus Carmen Iohannis, care a răspuns apoi scurt și câtorva dintre întrebările jurnaliștilor prezenți.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală

Soția lui Klaus Iohannis a spus că speră ca programul „România educată” să fie implementat până la finalul mandatului de președinte al soțului ei și a recunoscut că i-a fost dor de elevi. După aceea s-a întors către ei, i-a îmbrățișat și au făcut fotografia de început de an.

Citește și: Ce face Maria Marinescu, după ce a ‘dispărut’ din showbiz. Dezvăluiri despre colaborarea cu Carmen Iohannis: „Multă lume a observat”

Cătălin a făcut-o praf pe Carmen Iohannis

Cătălin este de părere că prima doamnă a României are foarte multe lucruri de corectat, din punct de vedere vestimentar.

Din păcate, la fel ca și poporul pe care-l reprezintă, prima doamnă a României nu are o direcție de stil clară. Puțin de aici, puțin de acolo, ruptură de stil, întreruperi și personalitate stilistică îndoielnică”, ne-a declarat, în exclusivitate, Cătălin de la Berlin.

Creatorul de modă îi oferă și câteva sfaturi lui Carmen Iohannis, mai exact ce ar fi trebuit să poarte sau să schimbe, pentru a avea o ținută demnă de soția președintelui României.

Dacă voia să ducă la bun sfârșit acest outfit și să o punem pe piedestal, putea să aleagă o pereche de slingback pumps în loc de sandale (deși nu mă îndoiesc ca avea pedichiură perfectă) și să aleagă o pălărie care nu doar o proteja de soare, dar i-ar fi dat un aer mai distins. În acest caz, putea să jongleze cu alegerea ochelarilor, dacă voia o notă personală de stil”, ne-a mai precizat stilistul vedetelor.