Smiley se implică în creşterea fetiţei. Cu ce piesă o adoarme pe Josephine

Smiley se implică în creşterea fetiţei. Artistul este un tătic exemplar şi nu ezită să împărtăşească acest lucru. Recunoaşte, însă, că a primit sfaturi de la Răzvan Fodor şi Mihai Bobonete, despre cum să fie tată de fată.

26 mai 2021, 11:09
Smiley se implică în creşterea fetiţei. Cu ce piesă o adoarme pe Josephine
Smiley se implică în creşterea fetiţei

Smiley se implică în creşterea fetiţei. Își adoarme fiica pe piesele sale și a luat sfaturi prețioase de la alți tătici de fete din showbiz. „Josephine e foarte cuminte și veselă. Doarme noaptea, nu are colici. Doar noi doi ne ocupăm de ea, doar eu și Gina, mai vin și părinții pe la noi. O schimb în fiecare zi.

Fodor și Bobonete mi-au dat lecții, mi-au spus ce înseamnă să fii tată de fată. Am un playlist, când o adorm cu Vanghelis, când cu meu. Îi cânt în fiecare zi, mă trezesc compunând”, a declarat Smiley, la „Vorbește lumea”.

Smiley se implică în creşterea fetiţei

Chiar şi iubita lui, Gina Pistol, recunoaşte că are un adevărat sprijin în artist. “Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită.

Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a povestit Gina pe Instagram.

Citeşte şi: Gina Pistol a izbucnit în lacrimi pe internet, în fața fanilor. Ce a emoționat-o atât de tare pe iubita lui Smiley

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express

Gina Pistol a fost înlocuită la cârma emisiunii „Asia Express”, care continuă cu sezonul 4. Blondina a reacționat imediat ce a aflat cine este vedeta care va modera show-ul de la Antena 1.

Blondina nu va face parte din aventura de pe „Drumul Împăraților” pentru că se află în concediu de maternintate. Acesta este motivul pentru care stă pe tușă sezonul acesta, Irina Fodor fiind cea care îi va lua locul mai departe.

Gina Pistol a transmis câteva mesaje fanilor emisiunii, care sigur așteptată cu sufletul la gură momentele înregistrate de echipa de filmare. „Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol la InstaStory.

Și iată-i pregătiți pentru o nouă aventură Asia Express (continuă). Tare-s mândră de ei, de colegii ei”, este un alt mesaj postat de iubita lui Smiley, alături de o poză cu întreaga echipă.