Cum s-a infectat Camil Marinescu cu coronavirus. Coşmarul trăit în ultimele zile: „Mă transformă în gelatină. Îţi topeşte creierii”

Camil Marinescu, dirijor al Filarmonicii „George Enescu”, a pierdut lupta cu viaţa în urma complicaţiilor apărute în urma infectării cu coronavirus. Artistul a luat virusul de la un medic asimptomatic care l-a tratat, iar ultimele zile de viaţă i-au fost de coşmar.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 06:38

Sorina Goia, producătorul mai multor emisiuni la Radio România, a povestit pe pagina de Facebook despre viaţa fabuloasă trăită de dirijorul Camil Marinescu, despre pasiunile lui, dar şi despre coşmarul trăit de el în ultimele zile de viaţă.

Aceasta a povestit cum au fost ultimele zile din viaţa artistului, dar şi cum s-a infectat acesta. Dirijorul a luat virusul de la un medic cardiolog asimptomatic, care nu purta corect masca de protecţie. A fost tratat la spitalul Victor Babeş din Capitală timp de trei săptămâni, însă ultimele zile au fost un coşmar pentru artist, care povestea cum se transformă în gelatină şi cum virusul te sfăşie şi îţi topeşte creierii.

Citeşte şi: Doliu în lumea muzicală. Dirijorul Camil Marinescu a murit în urma infectării cu coronavirus

Muzicianul s-a stins din viaţă la vârsta de 56 de ani, după ce a fost confirmat cu coronavirus şi internat la Spitalul Victor Babeş din Capitală.