Răzbunare INCENDIARĂ. Ce i-a făcut o americancă iubitului pe care îl ÎMPĂRŢEA cu o altă femeie

Publicat: Miercuri, 11 Decembrie 2013 22:58 // Actualizat: Joi, 12 Decembrie 2013 08:42 // Sursa: romaniatv.net

O americancă a recunoscut că s-a răzbunat violent pe soţul ei, pe care care îi împărţea cu o altă femeie, formând astfel "o familie în trei".

Foto: nydailynews.com

Kaelyn Marie Partenza , femeie de 26 de ani din Florida, s-a răzbunat cumplit pe iubitul ei, făcând un gest periculos, pentru a pune astfel capăt relaţiei cu el.

Partenza, care, între timp, plecase de la prietenul ei, Brian Morris, nemaisuportând să îşi vadă "rivala", s-a întors la locuinţa bărbatului pentru a-i spune că încheie definitiv relaţia cu el. 

Ajunsă la uşă, femeia a fost întâmpinată cu arma îndreptată spre ea chiar de către Morris. Ea s-a enervat şi între cei doi s-a produs o altercaţie. Partenza a fugit, iar Morris, de furie, a aruncat cu o pereche de ghete către ea şi a rănit-o.

Acela a fost momentul în care ea a vrut să se răzbune pe el mult mai rău. S-a întors la uşa bărbatului cu benzină pentru brichete, cu care a stropit uşa de la intrare şi i-a dat apoi foc de la o ţigară aprinsă. 

Partenza a fost acuzată de tentativă de incendiere a unei locuinţe şi trebuie să plătească o cauţiune de 50.000 de dolari pentru a fi eliberată, iar el a fost arestat pentru atac cu o arma de foc, violenţă domestică şi ultraj.

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 ian 11:07
...Femeia de 27 de ani, mama unui băieţel de 8 ani, a ajuns la spital cu faţa şi cu mâinile arse. A fost agresată de fostul iubit, din răzbunare, atunci când a mers la el în casă pentru a-şi recupera hainele. Cei doi se despărţiseră de nouă luni, iar bărbatul nu putea suporta...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H