Serghei Mizil a dat lovitura în afaceri. Tun financiar de milioane de euro

Serghei Mizil a încheiat afacerile în HORECA. Acum, fiul birocratului comunist Paul Niculescu Mizil a trecut într-un alt business. 

01 mai 2023, 11:15
Serghei Mizil a dat lovitura în afaceri. Tun financiar de milioane de euro

Serghei Mizil, unul dintre cei mai îndrăgiți influenceri din România, a trecut la următorul nivel. Celebrul afacerist face bani din imobiliare, chiar și în vremuri de instabilitate economică.

„Am terenuri multe, am la Otopeni, de exemplu, acolo am făcut un cartier, am mai multe, unele mai mari. Am vândut, dar nu de 15 milioane.

Păi dacă am 15 milioane, nu-l dau jos pe Iohannis și intru călare pe sub Arcul de Triumf acum? Păi, cuceream România! Cu 15 milioane, luam la… tot Guvernul și ăla, cum îi zice, Senatul!”, a declarat Serghei Mizil, pentru Cancan.

Fiul fostului nomenclaturist Paul Niculescu Mizil se descrie simplu: „sunt un om normal, cum consider eu, așa cum trebuie să fie un om normal într-o țară civilizată”.

 

 

Drama neștiută a lui Serghei Mizil

 

Serghei Mizil a povestit cu durere în suflet că mama sa a murit în ajunul Anului Nou. Acesta se afla la o petrecere de revelion atunci când tatăl său l-a sunat să îi dea cumplita veste.

„Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă, ca a murit mama. L-am găsit pe tata acolo, l-am întrebat dacă să chem salvarea, dar el mi-a zis: ‘Am pus mâna pe ea și e moartă. Lasă că o duc în dormitor’”, a dezvăluit Serghei Mizil, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Viva.

De curând, Serghei Mizil s-a poziționat categoric împotriva închiderii postului România TV, după ce mișcarea #REZIST a solicitat interzicerea postului de televiziune cu cea mai mare audiență.