Delia şi-a surprins fanii cu o fotografie controversată. „Ce se întâmplă cu tine, nu eşti fericită?”

Delia face ce face şi se menţine în atenţia opiniei publice. Ea şi-a surprins fanii cu o fotografie în care apare machiată strident, cu o expresie tristă, fapt ce a stârnit reacţii dintre cele mai diferite în rândul fanilor ei

01 mai 2023, 11:10
Delia şi-a surprins fanii cu o fotografie controversată. „Ce se întâmplă cu tine, nu eşti fericită?”

Delia a postat recent, pe contul ei de Instagram, o fotografie care a generat reacţii diferite din partea fanilor. ”Mândra milenială… cu frici de #babyboomer și apucături de #genz… #alphala suflețel!! Pupiiii” a fost mesajul postat la această fotografie, Unii fani au apreciat originalitatea, iar alţii s-au arătat a fi indignaţi.

Citeşte şi Loredana Groza, o nouă apariţie incendiară, la un concert în Mamaia. A aprins imaginaţia bărbaţilor

”Ce se întâmplă cu tine? Păcat de starea în care ești. Nu ești fericită? Să nu fie prea târziu și să nu mai poți să ții drumul drept”, a spus unul dintre finternauţi, iar o altă persoană a încercat chiar un sfat pentru artistă.

”Delia dragă, Dumnezeu te-a înzestrat cu o frumusețe și un glas aparte. Ce se întâmplă cu tine, tu nu duci lipsă de fani, admiratori. Nu este nevoie de astfel de transformări. Știu, place unui public înfățișarea asta dar parcă e departe de decența ta. Multă admirație și prețuire pentru Delia adevărată!”, se arată în mesajul postat la fotografia Deliei.

Citeşte şi Bucurie fără margini în familia arhidiaconului Mihail Bucă. După ce fiica sa s-a vindecat de leucemie, protopsaltul și soția sa au o veste uriașă

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România pe Instagram, contul ei avand 2,7 milioane de urmăritori.